1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ustawienia Regionalne .

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez redions, Grudzień 15, 2012.

  1. redions

    redions Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Siemanko . Chciałbym nabić sobie klika kodów na triala,zeby na live pograć . Ale nie moge zmienić ustawień regionalnych . Klikam zeby zmienic i sie nie da . Cały czas na Polska jest ustawione . Co moze być tego problemem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    region ustawiasz na japonie i szukasz gry monster fontier póżniej region dowolny.
     
  4. redions

    redions Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wiem . Ale najgorsze w tym jest to ze nie moge tych ustawień przestawić na nic innego jak tylko Polske..Nie idzie wogole zmienic na coś innego . W czym problem ?
     
  5. bubble gum

    bubble gum Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, chłopaki. podam wam rozwiązanie. Miałem taki sam problem a mianowicie: po wejściu w ustawienia języka i regionu opcja ustawienia regionalne była wyszarzona. Nie dało sie wogóle wejść w tą opcję a tymbardziej zmienić cokolwiek. Jedyny i w 100% działający sposób jest tutaj: http://xboxforum.pl/dash-200/mini-t...egionalne-po-aktualizacji-165286/#post1204429
     
Wczytywanie...

Poleć forum