1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ustawienia Regionalne

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mateusz Burchard, Luty 23, 2013.

  1. Mateusz Burchard

    Mateusz Burchard Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz, Kalisz, Poland, Poland
    Witam... mam problem... tzn. nie moge zmienić ustawień regionalnych. Poprostu nie da się ich wybrać żeby zmienić... co zrobic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. V2T44

    V2T44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kraków
    Pojawia się błąd??? Czy tylko nie możesz wejść w ustawienia regionalne???
     
  4. Mateusz Burchard

    Mateusz Burchard Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz, Kalisz, Poland, Poland
  5. V2T44

    V2T44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kraków
    Hmmm...A jestes zalogowany do Live'a??? Być może gdy konto jest zalogowane do neta, to nie można zmieniać ustawień regionalnych :p
     
  6. bubble gum

    bubble gum Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, chłopaki. podam wam rozwiązanie. Miałem taki sam problem a mianowicie: po wejściu w ustawienia języka i regionu opcja ustawienia regionalne była wyszarzona. Nie dało sie wogóle wejść w tą opcję a tymbardziej zmienić cokolwiek. Jedyny i w 100% działający sposób jest tutaj: http://xboxforum.pl/dash-200/mini-t...egionalne-po-aktualizacji-165286/#post1204429
     
Wczytywanie...

Poleć forum