1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ustawienia

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez oNe, Luty 1, 2011.

  1. oNe

    oNe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Jak przywrócić ustawienia fabryczne w konsoli ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Spróbować wyłączyć od zasilania na dłuższy czas?
     
  4. kacper4601

    kacper4601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdynia
    O jakie dokładnie ustawienia Tobie chodzi?
     
  5. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    w ustawieniach konsoli czyli: Moja konsola Xbox > Ustawienia Systemu > Konfiguracja wstępna. Tak mi się wydaje że o to chodzi
     
  6. X-Alfa

    X-Alfa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kce
    dajesz Moja KONSOLA , ustawienia systemu, konfiguracja wstępna i powinno być cacy :)
     
  7. oNe

    oNe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Kurde, ja chce usunąć dasha do oryginalnego żeby go na nowo wgrać ;)
     
  8. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    dasha nie można ani cofnąć do starszej wersji ani przywrócić do takiego stanu jak pierwszy raz konsole odpalałeś
     
  9. oNe

    oNe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    A ja słyszałem że jest taka możliwość ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum