1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ustawienie języka Polskiego w grze Assassin's Creed III XBOX 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez gumakulka, Sierpień 24, 2013.

  1. gumakulka

    gumakulka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam

    Zakupiłam ostatnio na allegro grę Assassin's Creed III, podejrzewam że sprowadzana z Hiszpanii albo Francji (wnioskuję po opisach na okładce, ale co to za język to nie mam pojęcia). Po jej odpaleniu xbox zawołał o aktualizację którą pobrałam i od tej pory gra miała polskie napisy (tłumaczenia dialogów) interfejs i reszta była w języku angielskim ale nie przeszkadzało mi to w grze. Dzisiaj z ciekawości chciałam sprawdzać czy da się ustawić język Polski w interfejsie oraz tłumaczeniach misji, jednak nie było tam takiej opcji (były takie języki jak Fiński, Duński, Portugalski itp ale Polskiego nie było). No ok, trudno się mówi, wróciłam do gry jednak po jej ponownym odpaleniu nie był już napisów polskich i nie ma możliwości ustawić ich w menu gry. Po zasięgnięciu informacji z kilku forów próbowałam ustawić język w interfejsie konsoli xbox. Odświeżyłam język Polski (który już wcześniej widniał jako ustawiony) w ustawieniach xboxa jednak to także nic nie dało. Czy mógłby ktoś poradzić co zrobić z tym problemem, jak ustawić polskie napisy ponownie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak się nie dało, co ty mówisz ? Pewnie nie możesz znaleźć, odłącz od konsoli kartę/dysk albo odpal grę na innym profilu i zobacz gdzie są ustawienia.
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jeśli masz ustawiony region na polski w dashu i gra również posiada język polski to powinno się ustawić domyślnie.
    jakoś mi się nie chce wierzyć że aktualizacja usunęła język polski z gry, że wcześniej były a teraz nie ma.
    na 99.9% gra nie posiada języka polskiego, na 100% aktualizacja nie usunęła języka polskiego, na 99.9% coś ściemniasz :D

    //Edit

    Jeśli interfejs był w języku angielskim to reszta nie mogłaby być w języku polskim.
    to jest technicznie niemożliwe.
     
Wczytywanie...

Poleć forum