1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ustawienie pal-60 na starym telewizorze.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Pawel100, Październik 13, 2009.

  1. Pawel100

    Pawel100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam czytających ten temat :p Mam pytanie gdyż kupiłem już konsole, i po uruchomieniu było okno gdzie wybierało się ustawienia początkowe.Było pytanie o wybór systemu pal.Mój telewizor najprawdopodobniej nie obsługuje 60hz stąd moje pytanie.Czy mogę bezpiecznie ustawić 60hz i nie bać się o uszkodzenie telewizora? ( na forum czytałem że xbox wymusza 60hz,ale ktoś mówił o monitorze crt więc nie jestem pewien.)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KonBoss

    KonBoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WaWa
    Nic się nie stanie. Przestawić nawet musisz: Microsoft
     
  4. Pawel100

    Pawel100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czytałem to,ale tam jest napisane "Uwaga Niektóre starsze telewizory nie obsługują systemu PAL 60 Hz. Jeśli nie wiadomo, czy używany telewizor obsługuje standard PAL 60 Hz, należy skontaktować się z producentem telewizora." i właśnie stąd te pytanie.
     
  5. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    Bez żadnego problemu możesz zmienić na 60 hz i nic nie powinno się stać :D
     
  6. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nic się nie stanie,ustaw na 60hz
     
Wczytywanie...

Poleć forum