1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Usterka XBOX 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez YoCar, Styczeń 13, 2011.

  1. YoCar

    YoCar Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Witam. Sprawa wygląda następująco. Xbox upadł, działał dalej z jednym defektem a konkretnie nie świeciły diody oraz nie można było włączyć konsoli za pomocą pada. Przez około 2 miesiąca grałem na niej w takim stanie i było dobrze, do momentu... Wczoraj niestety żaden z padów nie nawiązał już łączności z konsolą. Poszukuje porad lub osoby która będzie w stanie to naprawić. Warszawa/okolice. Jaki koszt mniej/więcej ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Perzon

    Perzon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Może głupio to zabrzmi ale baterie w padzie są ok ?
     
  4. GrooBass

    GrooBass Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolne Miasto Gdańsk
    Sprawdź czy działa na kablu.
     
  5. Marioshi

    Marioshi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Albion
    Trzeba było nie upuszczać -.- masz go po prostu roz***anego musisz kupić nowego przykro mi :/
     
  6. cezeusz

    cezeusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. YoCar

    YoCar Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Są baterie dobre , kabla nie mam (bezprzewodowe pady) Musi być jakiś sposób na naprawę, nie możliwe że nadaje się tylko do wyrzucenia.
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    do wymiany modul RF - jakies 25zl.
     
  9. YoCar

    YoCar Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Krotoszyn to daleko, myślałem nad tym i chyba znajde cos z Warszawy. Wolałem początkowo sprawdzić na forum co mi poradzicie, może ktoś z użytkowników jest w stanie to naprawić.
     
  10. cezeusz

    cezeusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    YoCar zadzwoń do tych as-uf z serwisu i pogadaj z nimi. W końcu to robią to chyba mają jakieś pojęcie.
     
  11. YoCar

    YoCar Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Dexter dzięki za podpowiedz, obyś miał rację.


    Jutro tak zrobię. Dzieki za podpowiedzi.
     
  12. GrooBass

    GrooBass Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolne Miasto Gdańsk
    EC - Profesjonalny Serwis Elektroniczny - Przerbka(X360)

    Napisz albo zadzwoń do nich powinni Ci chociaż wstępnie wycenić naprawę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum