1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

usunąłem FreestyleDash z mojej konsoli co teraz mogę zrobić żeby to naprawić

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez freeak.klo, Styczeń 29, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. freeak.klo

    freeak.klo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2014
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dunoon, United Kingdom
    Witam was serdecznie jestem nowy i mam pewien poważny dla mnie problem: jak w temacie usunąłem z mojego xbox'a folder z freestyle dash i w tej chwili za żadne skarby nie jestem w stanie odpalić RGH, nie wiem jak mogę to naprawić:( nie mam nandu bo czytałem że z nim będzie mi łatwiej to zrobić potrzebuję pomocy. czy XeXmenue może mi pomóc??? jeśli tak to jak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. freeak.klo

    freeak.klo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2014
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dunoon, United Kingdom
    czyli co normalnie wrzucam nowego freestyle dasha na pena i w konsole i z poziomu standardowego orginalnego dasha właczam to?
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wszystko masz napisane w poradniku. Wrzucasz zawartość paczki na pena i podłączasz go pod konsolę.
    Odpali ci się FSD - następnie z folderu "Pliki do zgrania na dysk" kopiujesz FSD i launch.ini na dysk twardy konsoli.
    Potem wyłączasz konsolę, odpinasz pena i ponownie włączasz - odpali ci się FSD z dysku.
     
    1 osoba to lubi.
  6. freeak.klo

    freeak.klo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2014
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dunoon, United Kingdom
    nie mogę tego pliku z poradnika ściągnąć:(
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    W takim razie spróbuj pobrać to:
    http://www.realmodscene.com/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=648
    Tylko tutaj będzie trochę zabawy..
    Najpierw rozpakuj wszystko a później wrzuć rozpakowany folder F3Rev775 na pena i podłącz do konsoli.
    Teraz włącz konsolę i uruchom Xexmenu. Skopiuj folder F3Rev775 na dysk konsoli. Myślę, że będziesz wiedział jak.. najpierw wchodzisz do Xexmenu i naciskasz RB. Potem naciśnij sobie X i wybierz Usb. Następnie najedź na ten folder z FSD i kliknij Y > Copy. Teraz znowu naciśnij X i wybierz Hdd. Później naciśnij Y > Paste.
    Pewnie FSD się nie odpali od razu, bo ścieżka w launch.ini jest inna.
    Odpal DashLauncha (jeżeli nie to pobierz, rozpakuj i wrzuć na konsolę - DashLaunch 3.11 - DashLaunch - RealModScene)
    W zakładce Ścieżki kliknij na Default a później podaj ścieżkę do pliku default.xex (w folderze FSD).
    Na koniec naciśnij RB, wybierz Hdd i X.
     
    1 osoba to lubi.
  8. freeak.klo

    freeak.klo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2014
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dunoon, United Kingdom
    nie mam xexmenu:( próbuję kolejny raz pobrać plik z poradnika
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1 osoba to lubi.
  10. freeak.klo

    freeak.klo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2014
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dunoon, United Kingdom
    podpiołem pod konsolę i nic nie wystartował:( jak mam to zrobić????
     
  11. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  12. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    W takim razie wgraj xexmenu, a następnie przenieś z pena na dysk folder FSD i launch.ini z "Pliki do zgrania na dysk". (oczywiście robisz to wszystko w xexmenu - instrukcje podałem kilka postów wcześniej.)
     
    1 osoba to lubi.
  13. freeak.klo

    freeak.klo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2014
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dunoon, United Kingdom
    mam xexmenu zainstalowałem fsd ale dalej nie odpala poprawnie jak mam go skonfigurować???
     
  14. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Człowieku dostałeś link do poradnika... Jest tam wszystko napisane krok po kroku wraz z fotkami.
     
  15. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wystarczy, że z tej paczki wrzucisz FSD i launch.ini do głównego katalogu Hdd i już powinno odpalać.

    Ścieżka w launch.ini jest taka: HDD:\FSD\launch.ini, więc FSD musi być na Hdd:\ a z nim również ten plik.
     
    1 osoba to lubi.
  16. freeak.klo

    freeak.klo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2014
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dunoon, United Kingdom
    mam xexmenu zainstalowałem fsd ale dalej nie odpala poprawnie jak mam go skonfigurować???

    EDIT

    wszystko chodzi gdy pendrive z fsd jest w konsoli mimo że fsd skopiowałem na dysk hdd i dałem default.xex i odpalił fsd na nowo a teraz nie mogę go znów włączyć:/ co zrobiłem żle???

    Info orso6 // Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

     
  17. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Plik launch.ini wrzuciłeś z paczki? Sprawdź czy możesz odpalić FSD z Xexmenu.
     
    1 osoba to lubi.
  18. freeak.klo

    freeak.klo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2014
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dunoon, United Kingdom
    czyli plik lunch.ini musi być w wśrodku pliku fsd (Hdd1:/fsd/lunch.ini) ????
     
  19. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie. On ma być w głównym katalogu - Hdd:\launch.ini
     
    1 osoba to lubi.
  20. freeak.klo

    freeak.klo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2014
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dunoon, United Kingdom
    tel
    dzięki za Twój wkład ale gdybym miał to wszystko w pradniku w punkcie o instalacji fsd to bym z tego skorzystał.
    !Pixel
    dziękuję Ci za wszystko co do tej chwili dla mnie i mojego xbox'a zrobiłeś Twoja pomoc jest nieoceniona, proszę pomagaj dalej

    EDIT
    to ja nie rozumiem czemu to nie
    działa[​IMG]

    EDIT
    dobra doszedłem do tego, nazwa pliku FSD nie zgadzała się z tym jaką nazwę miałem wcześniej i dlatego xbox nie widział tego folderu, teraz wszystko chodzi bez błędów[​IMG] wielkie dzięki za całą pomoc. można zamknąć

    Info orso6 // Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.



     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum