1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Usuniecie przerobki - chce pograc przez siec

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ArabGirl, Wrzesień 5, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Proste pytanie..Mam przerobiona konsole lt 2.0 .Chcialabym sobie pograc przez neta ,ale niestety u mnie przerobione na lt 3.0 kosztuje 100 zl.Co nie bardzo mi sie oplaca.Co moge zrobic zeby pograc przez neta?Moge jakos usunac sobie przerobke?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nie musisz nic usuwać,banów za lt nie było od 2009 roku.
     
  4. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Ja to wiem,ale mam lt 2.0 a jak odpale neta na lt 2.0 to mi wgra cicha aktualizacje..
     
  5. kwassss22

    kwassss22 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    graj bez obaw o bana ja rok gralem przez neta na lt 2.0 teraz juz nie bo mam rgh
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    a nie masz klucza napędu ?
    bo z takim kluczem przerobisz sobie w warunkach domowych na lt 3.0
     
    1 osoba to lubi.
  7. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Najlpiej wgrać lt 3.0:) Lub ręcznie ofw jak nie chcesz płacić.
     
  8. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    kwassss22 ,ale nie o to mi chodzi..Napisalam wyzej przeciez. Chodzi o to,ze jakbym chciala zagrac na lt 2.0 to mi wgra cicha aktualizacje.

    @#z0nk31 nie nie mam klucza napedu.Kupowalam konsole z allegro.

    @the mistic wiem,ze najlepiej ale jak na razie 100zl mnie nie swedzi i musze poczekac na nastepny miesac jak cos.
    Jak cos takiego sobie wgrac?
     
  9. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zależy jaka konsola. Ogólnie możesz grać na tym lt 2.0 na org bana nie powino byc. To ,że ci wgra cichą to nic nie szkodzi do orginałów. xgd2 możesz lajtowo grać na xbox live. I wgra ci najnowszego dasha i gry xgd3 tylko uruchamiać trzeba będzie z poradnika"uruchamianie gier po cichej aktualizacji, oczywiście xgd3). Osobiście najlepiej jest poświęcić te 100zl i wgrać lt 3.0 lub je usunąć. Jak chcesz tylko orginały to graj na tym lt 2.0 ono ogólnie nic nie przeszkadza.
     
  10. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Fat Jasper.Nie chodzi mi o bana.Chce sobie pograc,ale mi wgra cicha aktualizacje. Na razie 100zl nie w chodzi w gre .Dopiero moze za miesiac.
     
  11. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Aby usunąć przeróbke trzeba wgrać oryginalny firmware do niego.
    Usuwa się podobnie tak jak przerabia bo tu i tu bo w końcu obie operacje ograniczają sie do zmiany FW napędu.
     
    1 osoba to lubi.
  12. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cicha tylko tylko robi przy lt 2.0 potrzebe używania TU do xgd3 i brak odpalenia ich na xbox live. Banów nie było 2lat. Jak chcesz mieć pewność to ofw i liteony robią już od 50zl trzeba poszukać:)oczywiście bez wysyłki.
     
  13. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Wiec chyba sobie odpuszcze i poczekam ten miesiac..Taa no wlasnie od 50 zl sa ,ale z przesylka to juz od 80 do 100zl..Wiec nie oplaca mi sie.
     
  14. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Napisałem ci co potrzebujesz aby wykonać usunięcie przeróbki na stronie 1, teraz tylko czy chcesz to zrobić.
     
  15. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    1 osoba to lubi.
  16. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Też nie rozumiem po co usuwać lt jak się nie ma na to kasy i skąd na orginały...
     
  17. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    @the mistic ej ej a gdzie ja napisalam,ze nie stac mnie na to w ogole?? W tym miesiacu po poprostu mam wieksze wydatki niz zwykle i za cos musze przezyc ten miesiac prawda? Co w tym dziwnego ,ze mnie tez stac na jakas oryginalna gre?

    @artuuro dzieki,ale raczej sobie odpuszcze;) nie ma co sie porywac .

    @#TigraTeam dzieki napisalam chociaz kilka dni temu tez sie tam odezwalam i zero odezwu.
     
  18. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To po poczekaj wgraj lt 3.0 i graj na piratach na xbox live i będziesz grać:) lub ofw na orginałach jak ci pasuje.
     
  19. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie ma problemu, na twoim miejscu te bym sobie odpuścił i poczekał na kasę i wgrał lt 3.0. Tak pytanie z innej beczki nagrywałaś już kiedyś gry xgd3 normalną nagrywarką/ihasem itp.?
     
  20. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie opłaca jej się samemu nawet przerabiać bo potrzebuje probe v3 do klucza to koszt 50zl.
     
  21. matiiiamg

    matiiiamg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Skoro mowicie ze majac lt mozna smialo smigac po necie to mam pytanko. Musze zakladac nowy profil gracza gdy wykupie xbl? Czy bede mogl grac na moim obecnym profilu. Konsola nigdy nie byla podlaczona do neta jeszcze, przerobiona zaraz po zakupie. Posiadam lt 2.0
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum