1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Usunięcie przeróbki

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez markus9292, Lipiec 9, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. markus9292

    markus9292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Witajcie

    Mam Xboxa 360 Arcade Jasper i mam w nim LT3, chciałbym to usunąć, żeby grać po necie na oryginałach. Jest taka możliwość?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
    oczywiście musisz zrobic jeszcze raz flash napędu,czyli wgrywasz orginalne firmware.
     
  4. markus9292

    markus9292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    A jest tutaj gdzieś opisane jak wgrać nowego oryginalnego flasha?
     
  5. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
  6. markus9292

    markus9292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Dzięki wielkie :) Jeszcze jedno pytanie jak mam podłączyć napęd do laptopa jak nie mam jak podłączyć po przez kabel sata?
     
  7. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
    Na laptopie jak nie masz usb pro to raczej nie pójdzie
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Zostaw jak jest i graj na oryginałach,bo ta zmiana nic nie da
     
  9. markus9292

    markus9292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    A na live mnie nie zbanują?
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Banow za flash nie ma od 2009r

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum