1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Usunięcie RGH (samemu)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rudolfinio, Grudzień 23, 2012.

  1. Rudolfinio

    Rudolfinio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    Witam wszystkich, sorki , że zawracam głowę w niedzielny poranek i to dzień przed wigilią , ale moja konsolka strasznie mnie zawodzi, chodzi o to , że przerobiłem swojego Xboxa (fat czerwiec 2008 i nieszczęsny falcon) i tu własnie zaczeły się schody . Najpierw błąd Fatal Crash a teraz zawiech przy każdej grze. Poczytałem na forum trochę i mały teścik zrobiłem, wypiołem HDD i odpaliłem gierke prosto z CD 2 minuty i zawiecha. Zadzwoniłem do Pana co konsolkę mi przerabiałi doszlismy do wniosku że trzeba popracować nad długością kabli lub kupić płytę główną Jaspera . Wszystko fajnie tylko dopiero po nowym roku, a ja nie ukrywam , że chętnie w PES bym popykał nie mówiąć już o dzieciakach (kinect wywala od razu). Więc pytam sie was koledzy czy dam radę sam cofnąć RGH i zostawić samo LT 3 , o z RGH chyba dam sobie spokój skoro z tym falconem tyle zachodu ,choć nie ukrywam , że RGH to Rządzi.P.S Wesołych i zdrowych Świąt. A w nowym roku więcej grania niż spania.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wgraj oryginalny nand i odlutuj chip wraz z przewodami.....
     
  4. Rudolfinio

    Rudolfinio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    Wiem żę nie błysnę a czy wgranie nand jest trudne, bo trochę jestem zielony , ale tylko trochę
     
  5. jmik76

    jmik76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak nie masz kopi oryginalengo nandu, to lipka.
    jak lutownicy nie trzymales w rekach to sie tez za to nie bierz, bo mozesz upalic sciezki.
    jestes pewien ze zwiechy to wina rgh?
    moze masz stary kernel, moze dashlaunch nie ten? albo masz najnowszy dash, ktorego Freeboot nie obsluguje..
    choc na dniach mialo wyjsc wsparcie dla najnowszego 16202.
     
  6. grisza133

    grisza133 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Grodziec, Bielsko, Poland, Poland
    Już dawno jest wsparcie DashLaunch 3.05
     
  7. Rudolfinio

    Rudolfinio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    Jednak dam sobie spokój z Rgh kernel 16197 i DashLaunch 3.05
    mam nówki , problem jest płyta główna falcon . A może ma ktoś płytę Jaspera na chodzie to chętnie przyjmę takową ($)
     
Wczytywanie...

Poleć forum