1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Usunięcie rgh

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Azor, Lipiec 28, 2013.

  1. Azor

    Azor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam Tak jak w tytule jaka by była cena ponieważ znudziło mi się grane offline a link u mnie nie działa :smiley_simmons:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    A jaka konsola? Może czas pomyśleć o Dual Nandzie zamiast Usuwać RGH
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1121
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dokladnie, albo moze wymiana na konsolke bez rgh...

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  5. Azor

    Azor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Slim 4gb rgh to corona v2 a jak zrobić ten dual nand ??

    Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 4
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1121
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W serwisie, albo u któregoś z kolegów na forum.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  7. Azor

    Azor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A na czym polega ten dual nand że się zapytam :)

    Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 4
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1121
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Masz 2 nand'y (pamieci) i przełączasz sobie między rgh a lt3.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
    1 osoba to lubi.
  9. Azor

    Azor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A flash napędu do tej konsoli tak pewnie ze 150 zl ?

    Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 4
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1121
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak data produkcji powyżej sierpnia 2011, to dużo więcej niż 150

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  11. Azor

    Azor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    2011-10-21

    Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 4
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Dual nanda na niej nie zrobisz. Można to zrobić tylko na slimach trinity lub corona v1 i v3.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  13. Azor

    Azor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    To szkoda.

    Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 4
     
  14. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Nie nie na Coronie V2 i V4 nie ma możliwiści Duala.. To są jedyne konsole na jakich się nie da w ogóle zrobić. Moim zdaniem najkorzystniej ci będzie zamienić się na Slima np Trinity 06.2010-08.2011 (10.83A) bez RGH ale z LT3.0. Myślę że było by dużo chętnych zamienić się Fifty fifty. A za demontaż musiałbyś jeszcze zapłacić.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum