1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Usunięcie topologii z lt 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Zurek999, Czerwiec 4, 2012.

  1. Zurek999

    Zurek999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Nie mogłem znaleźć nigdzie odpowiedzi na moje pytanie więc zakładam nowy temat. Miałem przeróbkę lt 2.0 i nagrywałem Max Payna 3 pod 2.0 czyli dogrywałem topologię. Teraz wgrałem sobie LT 3.0 i chciałbym nagrać tą samą grę pod nową przeróbkę ale mam wgraną w obraz topologię pod 2.0 i tutaj pytanie: jak usunąć tą topologię żeby w ABGX pokazało Topology data is currently verified?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przepuścić obraz przez abgx'a v1.0.6 - wszystko masz w poradniku z sygnaturki.
     
  4. Zurek999

    Zurek999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok przepuściłem przez ABGXa i wyskakuje mi The first 12 sectors of topology data are blank czyli jest topologia pod lt 2.0. I jak zrobić żeby tą topologię usunąć?
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    autofix level3 w abgx360
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Pod LT 2.0 cofałeś "Topologię". Pod LT 3.0 ją wgrywasz.

    Przepuść jeszcze raz i sprawdź, czy masz komunikat Topology data is currently verified.
     
  7. Zurek999

    Zurek999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepuszczam jeszcze raz i nadal ten sam komunikat The first 12 sectors of topology data are blank
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Może masz zaznaczoną opcję "Disable writes"?
     
Wczytywanie...

Poleć forum