1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Usunięta przeróbka??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lampartinho, Maj 6, 2012.

  1. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam ostatnio przerobiłem sobię xboxa na lt3.0 pisałem na forum o tym czy mogę podłączyć się do internetu każdy napisał że tak miałem dasza który podobno przy podłączeniu do neta nie usunię mi się a tutaj nagle okazało się że chcę włączyć grę geras of war 3 i wyskakuje mi komunikat płyta nie jest obsługiwana włączyłem Driver San Francisco tak samo pisze płyta nie jest obsługiwana włączyłęm Assasins Creed revelations tak samo pisze czy naprawdę usunęło mi przeróbke ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie skasowało przeróbki, lecz miałeś ixtreme 2.0
     
  4. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miałem przeróbke lt3.0 ponieważ wchodziły mi te gry przed wejsciem na internet
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    no właśnie chodziły bo było to ixtreme 2.0, po podłączeniu to trzeba ixtreme 3.0 i do każdej gry dograć topology. Łatwy test sprawdzić grę nagrana w abgx jak napisze ze brak topology, wszystko jasne...
     
  6. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To czyli że teraz kazdą grę musze na nową płytę nagrać?? czy można jakoś wgrać na dysk od xboxa i bedzie finish :)
     
  7. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Od nowa nagrać każdą grę XGD3, wcześniej przepuścić przez abgx. Możesz też bawić się w TU, ale nie wchodź wtedy na XBL.
     
  8. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli że zawatość z płyty mam zgrać na dysk przepuścic przez abgx a potem na nową płytkę nagrac??
     
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak nagrałeś ihasem to możesz, jak zwykłym palnikiem to nie bo obraz będzie ucięty
     
  10. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagrywalem ImG burn
     
  11. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Chodzi o nagrywarkę :rolleyes:
     
  12. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Aaa... no to nagrywarkę mam LG Multi DVD Drive GSA-H10N
     
  13. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    musisz ściągać jeszcze raz
     
  14. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No to jednak mam wy... na te gry hehe nie bedę znowu ich pobierał i tracił całej nocy na pobranie jednej gry
     
Wczytywanie...

Poleć forum