1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Usuwa się save z BF 4.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Mi Nam, Luty 14, 2014.

  1. Mi Nam

    Mi Nam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem tydzień temu BF'a. Pograłem chwilę online, później poszedłem na kampanie. Przestałem grać do miejsca, gdzie z samochodu musisz zestrzelić helikopter (1 chapter). Po czym wyłączyłem grę, konsolę. W sobotę nie było zapisu gry, musiałem grać od nowa. Myślałem, że muszę skończyć cały chapter. Pograłem, skończyłem w miejscu gdzie budzimy się na tym wielkim statku. Wyłączyłem grę i konsolę. Teraz w niedzielę miałem zapis z gry. Pograłem trochę. Skończyłem w tym Chińskim mieście, była jakaś akcja, że jadę czołgiem i po drodze nawalają mnie inne czołgi. Po czym wyszedłem z gry, wyłączyłem konsolę. I od tego czasu nie grałem w kampanię, w poniedziałek tylko na multi. Dziś wchodzę na kampanię a tu nic... znowu od nowa. Ogarnia ktoś?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mkbewe

    Mkbewe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    66
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin
    Standard. Jeszcze przygotuj się na zawieszanie konsoli jak grasz na multi.;)
     
  4. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    mnie ani razu save nie skasowalo ...a gralem podobnie jak i Ty troche tego troche tamtego ...nie wiem o co biega -slyszalemn ze na PS4 notorycznie tak sie dzieje ale na x360...
    teraz przechodze drugi raz kampanie na HARD i jest wszystko ok (odpukać)
     
  5. kamil90

    kamil90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    213
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawoja
    U mnie na PS4 było to samo :) Jedynym sposobem było przejście naraz i z głowy.
     
  6. pikey4

    pikey4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    76
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ropa, Poland
    mi save się zapisuje ale czasami się ścina na multi. czego to jest wina ?
     
  7. Mi Nam

    Mi Nam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to lipa, będę musiał jutro posiedzieć i za jednym zamachem wtedy wszystko walnąć ;x
     
Wczytywanie...

Poleć forum