1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Usuwanie folderów-freestyle

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez szakal555, Maj 24, 2013.

  1. szakal555

    szakal555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak usunać folder w freestyle menager ? Zaznaczam go funkcja ,,kopiuj'' lub ,,przenies'' klikam usuń i dostaje wciąż informacje , że mam zazaczyć folder do pliki do usuniecia.Ja chce usunac cały folder bo jest skopiowany o raz za duzo
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W menager plików w FSD , musisz przytrzymać RB lub LB i dopiero dać USUŃ , albo usuń w XEXMENU :)
     
    1 osoba to lubi.
  4. szakal555

    szakal555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A co do pobierania okładek i sieci bezprzewodowej.

    W pliku launch.ini mam False , ale gdy wpisuje hasło do sieci bezprzewodowej wyskakuje komunikat o tym , że przez xbox live mogą pobrać się aktualizacje itd.Wziąłem ,,Nie ''ze strachu . To normalne , że taki komunikat wyskakuje ? Do xlive mnie nie polaczy ?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sprawdź w dashlaunch lub LAUNCH.ini linijkę LIVEBLOCK, jeśli masz zablokowane, to nie połączysz się z XBLive
     
  6. szakal555

    szakal555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To liveblock musi byc true czy false ?
     
  7. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    true
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum