1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Usuwanie iXtreme

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez peja101, Grudzień 4, 2009.

  1. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Cześć
    można skasować iXtreme z napędu z samsunga?
    Nie mam orginalnego FW, a bardzo mi zależy na odflashowaniu konsoli.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    jak?

    ps.Ej, noo.... Zadałem pytanie i nikt już nie wie jak odpowiedzieć. No proszę was pomóżcie...
     
  5. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Tak samo jak wgrywasz iXtreme ;) tylko przed tym musisz wyciagnac klucze i wgrac je do OFW twojego napedu. Pozniej po prostu wgrywasz firmware ;)
     
  6. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Dobra tylko że ja nie mam firmwaru. Skąd mogę go pobrać dla mojego napędu?

    Ps. Znowu mi nikt nie odpisuje. Jeżeli ktoś ma na dysku lub płycie orginalny firmware do samsunga to proszę niech ktoś wrzuci na rapidshare lub megaupload lub coś podobnego.
     
  7. Morlun55

    Morlun55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lidzbark Warmiński
  8. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    To chyba się mi nie przyda, bo z tego co tam doczytałem to trzeba mieć Xtreme.

    Ps. Ta sama historia co wcześniej? Nikt nie może mi pomóc?
     
  9. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Hmm.. wiesz , nie wiem gdzie to mozna znalezc , znalazlem tylko cos takiego : Samsung Ofw.Bin - Download

    Ale nie wiem jak wiarygodne jest to zrodlo :D
     
  10. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Dzięki. Już ściągam. Jak ktoś ma coś jeszcze (wiarygodnego) to niech wrzuci.
    Pliki od andryush już pobieram.
    Wszystkie muszę?
    Czy będzie działać pod każdym napędem? (chodzi mi o np. ms28)
     
  11. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Nie , wystarczy tylko ktorys z plikow Sam-OFW.bin
     
  12. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    A jak mogę sprawdzić dokładny model?
     
  13. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Podlacz naped do PC przez SATA , w jungle flasher sprawdzisz model napedu , jak i sam FW , no i oczywiscie wgrasz/sczytasz do/z FW swoj klucz.
     
  14. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    ok. dzięki. narazie nie mam pytań. Ale jak by co to będę pisał.
     
Wczytywanie...

Poleć forum