1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Usuwanie lt+ 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MANIEK514, Październik 10, 2011.

  1. MANIEK514

    MANIEK514 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !
    Jak usunać lt 2.0 zeby miec orginalnego fw.Bo chce powrócić na orginały tylko nie wiem czy mam flage (konsola nigdy nie byla podlaczana do xbl tylko 1 na iextreme 1.81 i tylko w celu pobrania jakies aktualizacji)
    Aha i czy flage dostaje sie granie w gry z ap25?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djxbox_1990

    djxbox_1990 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja nie powiem czy masz flagę bo nie jestem wróżką, jaki masz napęd?
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    na forum był dział jak sprawdzać czy jest oflagowana. i lt to najlepiej recznie wgrać sobie orginalny fw. bo masz i nowego dasha i lt 2.0 napewno nie jest usuwalne przez dash na chwile obecną. i mimo orginalnego fw i tak ludzie podostawali bany
     
  5. MANIEK514

    MANIEK514 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    naped mam LiteOn......byl jak sprawdzic czy jest oflagowana programem XVal ale mi wywalalo ze zly numer seryjny czy cos takiego ale to nie moglo pokazac czy mam flage bo do neta nie podlaczalem i mojej flagi nie ma na serwerach m$ dopiero teraz jak podlacze moze byc.....
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak nie włączyleś gry z ap25 bez wgrane patcha do płyty lub nie odpowiednim lt i pojawił się czarny obraz i się wyłączyła gra to masz oflagowaną jak nie było takiej sytuacji to nie masz
     
  7. MANIEK514

    MANIEK514 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie przypominam sobie bo mam tylko 10 gier :) z czego 5 to orginaly... tylko pamientam jak raz wlozylem fife 11 do iextreme 1.81 i pokazalo sie To play this disc put it in an xbox 360 console ale wgralem activate iso i bylo spoko......i pozniej zniewiedzy
    wgralem nowego dasha do kinecta i skasowal mi sie iextreme 1.81 .....
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to raczej nie masz oflagowanej.i zostaje ci wgranie fw do napędu ale i tak podobno zostają jakieś slady po tym i możesz bana dostać i tak
     
  9. MANIEK514

    MANIEK514 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale czarnego ekranu chyba nie bylo na iextreme 1.81 w piraty gralem tylko takie:Cod MW2 ,Assasin II,motorforza 3, wwe , fife 11 ,gta IV episides from lc,i tekken 6 wszystkie po premierze.....ale tera na lt+2.0 mw2 nie idzie pisze ze plyta nie jest obslugiwana.....(w sumie mam 12 gier :) )
     
  10. MANIEK514

    MANIEK514 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to mam wgrac najnowszy fw z pena?
     
  11. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    musisz konsole rozebrać i sobie napęd na orginalne fw przesflashować
     
  12. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
  13. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    jaki masz dash jak już 13599 i lt+2.0 to do serwisu nie da się z pena zrobić flasha napędu
     
  14. MANIEK514

    MANIEK514 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra ale w flashowaniu jestem zielony rozebrac jeszcze umiem..... :p......chyba poczekam do nowego dasha ktory usunie lt ;p
     
  15. MANIEK514

    MANIEK514 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    czekać możesz ale jak lt 1.9 w góre się nie da usunąć przez dasha to ci zostaje serwis
     
  17. MANIEK514

    MANIEK514 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z tego co wiem lt 1.9 sie usuwa przez nowego dasha
     
  18. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nie zawsze ale przeważnie zależy jednym usuwa innym nie
     
  19. MANIEK514

    MANIEK514 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak myslisz za ile gosciu mi zflas***e? albo czy moge to sam zrobic bo mam kabel sata tylko trzeba chyba jakis modół?
     
  20. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    przeważnie jest okolo 50zl zalezy jaki napęd i ile sobie ktoś za to liczy około 80zl max sądze . zobacz jaki masz napęd i poradnik na forum i będziesz wiedział czy ty to zrobisz czy serwis jak sie nie orientujesz lepiej daj do serwisu bo póżniej 4razy tyle zapłacisz
     
  21. MANIEK514

    MANIEK514 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam LiteOn . a mniej wiecej za ile bd nowy dash ? bo chyba poczekam.....
     
Wczytywanie...

Poleć forum