1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

usuwanie NXE, dzwiek hdmi

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Danios, Luty 25, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Danios

    Danios Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pytanie jak usunac NXE bo przez niego mam dziadowy dzwiek na HDMI,

    albo czy ta łatka do dzwięku nie wywołuje RROD? jest nowa wersja?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Nie da się usunąć aktualizacji!!
     
  4. zbakanytkacz

    zbakanytkacz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    jak to się nie da usunąć aktualizacji ? u mnie zainstalowała się na pamięci 256 więc skoro ją usunę to jej już nie będzie
     
  5. szczyl7

    szczyl7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnów
    Nic to nie da dash zapisuje się na płycie głównej
     
  6. zbakanytkacz

    zbakanytkacz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    aha to lipa, a jak bym wgrał starą aktualizację to NXE byłoby cały czas aktywne czy już nie ?
     
  7. szczyl7

    szczyl7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnów
    A jak chcesz wgrać tą starą wersjie ?
     
  8. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Jezli dash zapisuje sie na plycie glownej , to gdzie pzrepadlo 128MB z karty pamieci?

    @zbakanytkacz

    Starej aktualizacji nie wgrasz , bo konsola powie Ci zapewne , ze wczesniej zostala zainstalowana nowsza aktualizacja , a ta(starsza) nie jest wymagana.
     
  9. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    miejsce na karcie to AVATARY

    a starszej aktualizacji niewgrasz-jedynie czyms takim jak time attack ale to drogie i skomplikowane,w polsce nikt tego nie robi


    I tak-dash wgrywa sie do kosci flash-.- zeby bylo inaczej to by update niebyl obowiazkowy
     
  10. szczyl7

    szczyl7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnów
    Avatary i reszta tych dupereli. Odłącz sobie karte czy dysk i zobacz ze nxe dalej jest.
     
  11. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    To jest hmm tak jakbyś zaktualizował BIOS w pc do płyty głównej. Chyba nie da się wgrać starszego... A miejsce straciłeś tak jak inni pisali na Avatary
     
  12. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie wgrasz starszego bo po każdej aktualizacji pali się efuse na cpu.
    Jak uda ci się wgrać starą wersje to zobaczysz Rood.
    Jak wylutujesz rezystor zobaczysz Rood.
    Jak efuse zostanie spalony wcześniej a ty jakimś cudem przerwiesz aktualizacje bądz zrestarujesz konsole zobaczysz Rood.
     
  13. binki_2009

    binki_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam tak czytam tą twoją wypowiedz i jest tem ciekawy gdzie są te avatary ja ma całego czarnego avatara i pisze że mam się połączyć z xbox live jak che zmienić !!i czy naprawde musze sie podłączyć do netu żeby to sciągnąć to w takim razie ile mi z je mb z mojej karty pamięci??:confused:
     
  14. zbakanytkacz

    zbakanytkacz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    wgraj aktualizacje na pendrive'a i podłącz pod konsolę, po aktualizacji będziesz miał wszystkie awatarki i nxe
     
  15. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie posiadasz wgranych avatarów dlatego jest czarny.
    Połącz się z Xbox Live. Jeśli posiadasz dysk lub kartę pamięci avatary będziesz mógł na nią pobrać.
     
  16. harnas8

    harnas8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
  17. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    nierob offtopa!
    ale neida sie,to beta wrsje NXE
     
  18. mephir

    mephir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mielno
    Biosa wgrasz starszego, ale co do NXE nie jestem pewien, kupowałem dysk ostatnio i niestety po wyjęciu karty musiałem robić aktualizacje.
     
  19. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    architektura kosci flash jest troszke inna w x360...w takowym psp najpierw czysci flash a potem wgrywea soft bo inaczej by niedalo rady,a w x360 wgrywa w locie(czyli tak jak instalka np zastepuje wsie pliki nowymi) wiec niemozliwe jest wgranie starszego update


    @UP
    Biosu niewgrasz z tego co wiem starszego
     
  20. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Zamykam >> http://x360iso.org/poradniki-dash/7365-aktualizacja-dashboard-offline.html#post56642

    ot
    miedzianek, a to dziwne bo ja nieraz wgrywałem starszy bios do płyty głównej (PC)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum