1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

usuwanie pliku z plyty dl

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez matryks, Sierpień 27, 2009.

  1. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moze mi ktos powiedziec jak to zrobic ?W win 7 mam formatuj dalem tak i usunelo mi tylko do 3,90 gb.Wywala mi bledy jak nagrywam co druga plyte, i dzis na verbatimie wyjebalo i sie wkurzylem.Nagrywarka do pionner 216d
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    co ty masz? DVD-RW DL, że chcesz usuwać?
     
  4. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Radzę przeczytać uważnie co masz ;) Masz na bank DVD+R DL RW ;) a to różnica
     
  6. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no to co musi pisac zeby mozna bylo usuwac?pisze mi dvd+ r dl i podspodem rw
    teraz jak formatuje i wyciagne i wloze plyte to usuwa mi po 10 mb...
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    nie ma płyt DL takich, że można usuwać...

    UP:

    To powodzenia tak usuwać 7Gb ;)

    Trzeba się nauczyć dobrze nagrywać, mieć dobre płyty i nagrywarkę i nie będzie trzeba kasować
     
  8. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to dalczego mi 3 gb usunelo?;x
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tylko pytanie, czy będziesz mógł potem jeszcze tam coś nagrać i znów nie wywali Ci błędu ;)
     
  10. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sprobowac zawsze mozna.Usunelo mi do 500 mb
     
  11. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dobra usunelem , ale czy jest teraz jakas mozliwosc zeby ta plyte otworzyc?:D
    bo mi pisze w imgburnie disc not empty chociaz jest pusty.
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Mówiłem, że się nie da ;) TO, że fizycznie (dla windowsa) usuniesz zawartość nie oznacza, że płytka się jeszcze do czegokolwiek nadaje ;)
     
  13. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    nie usunie ci,to tylko blad windowsa ze pokazuje jakby to bylo usuwane;] ewentualnie usuwa w sensie ze cos dogrywasz i masz mneij miejsca blondynko;p
     
  14. glodos

    glodos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Boże, człowieku najlepiej sobie zobacz na wikipedii co to jest płyta DVD i nie pisz tu głupot bo się czytać nie chce
     
  15. Dawoo

    Dawoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sama nazwa mowi "ImgBurn" wyapalanie obrazu to juz jest na stale na tej plycie ; )
     
  16. scorpionx

    scorpionx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Sama data ostatniej odpowiedzi w tym temacie mówi, że udzieliłeś swojej odpowiedzi ponad pół miesiąca po czasie... Czy tylko ja widzę coś dziwnego??
     
Wczytywanie...

Poleć forum