1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Usuwanie postępów z gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez smok123, Grudzień 6, 2011.

  1. smok123

    smok123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak w temacie, nie wiem jak usunąć postępy z gry NFS hot pursuit. Przyjechał do mnie dzieciak i przeszedł mi połowę ledwo co kupionej gry ;) Znalazłem na forum że mam wejść na swoim profilu w gry i postępy po czym usunąć, tyle że nigdzie nie mam takiej opcji, jedyne co mogę zrobić wstecz. Może ktoś będzie wiedział, bo ja nie mam pojęcia
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    Chyba nie da sie usunac postepow jak juz odblokowales jakies trofiki, ale moge sie mylic
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    A nie ma w grze opcji "new game" czy coś takiego ?
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Skasuj wszystko, co związane z grą, z karty pamięci lub dysku. Wtedy będziesz mógł rozpocząć od zera.
     
  6. smok123

    smok123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ciesiel91 - możesz mi powiedzieć jak, a druga sprawa jak to zrobić żeby nie wykasować postępów na profilu kogoś innego ?
     
  7. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    335
    Polubienia:
    419
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    Dokładnie mam ten sam problem, może pomożecie panowie, usuniecie gry z dysku i zapisu gry nie pomaga, osiagniecja (trofea) zostają.
     
  8. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A stworzenie nowego profilu i odpalenie na nim gry nie pomoże?
     
  9. smok123

    smok123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmmmm to jest jakaś myśl :) którą wykorzystam jeśli nic już mi nie zostanie
     
  10. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    335
    Polubienia:
    419
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    Jest to rozwiązanie, ale mija się z celem, tworzyć kolejny profil? Nie ma naprawdę innego rozwiązania?
     
  11. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie masz tego samego problemu. Autor mówi o postępie w grze, nie o osiągnięciach. Jak już odblokujesz jedno, to zostaje. Można wykasować tylko gry, w których masz 0 gs. Postęp prawdopodobnie usuniesz poprzez skasowanie odpowiedniego save'a na dysku.
     
  12. smok123

    smok123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ciesiel91, od niedawna mam konsolę, możesz mi powiedzieć jak wykasować save'a ? a no i dzięki za odpowiedzi :) Szczerze przyznam sie że nie widziałem tego nigdzie na dysku
    Dzięki wszystkim, jednak założyłem nowe konto i na nim dogram do momentu aż wyrównam na obu kontach postęp i osiągnięcia Nie mniej jednak faktycznie głupio że nie ma możliwości wykasowania osiągnięć w inny sposób jak przez założenie konta. Głupia sprawa skoro posiadając oryginalną grę musze tak kombinować, chyba pójdę po rozum do głowy i zacznę robić sobie "kopie" gier, przynajmniej nie będę sie wkurzał że za to zapłaciłem.
     
  13. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wchodzisz w ustawienia systemu, pamięć. Wybierasz dysk twardy z listy, następnie otwierasz zakładkę gry. Znajdujesz na liście nfs i będziesz miał listę zapisanych stanów gry. Kasujesz odpowiedni i to cała filozofia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum