1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Usuwanie postępów z gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez smok123, Grudzień 6, 2011.

  1. smok123

    smok123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak w temacie, nie wiem jak usunąć postępy z gry NFS hot pursuit. Przyjechał do mnie dzieciak i przeszedł mi połowę ledwo co kupionej gry ;) Znalazłem na forum że mam wejść na swoim profilu w gry i postępy po czym usunąć, tyle że nigdzie nie mam takiej opcji, jedyne co mogę zrobić wstecz. Może ktoś będzie wiedział, bo ja nie mam pojęcia
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    Chyba nie da sie usunac postepow jak juz odblokowales jakies trofiki, ale moge sie mylic
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2737
    Polubienia:
    623
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    A nie ma w grze opcji "new game" czy coś takiego ?
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Skasuj wszystko, co związane z grą, z karty pamięci lub dysku. Wtedy będziesz mógł rozpocząć od zera.
     
  6. smok123

    smok123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ciesiel91 - możesz mi powiedzieć jak, a druga sprawa jak to zrobić żeby nie wykasować postępów na profilu kogoś innego ?
     
  7. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    334
    Polubienia:
    990
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    Dokładnie mam ten sam problem, może pomożecie panowie, usuniecie gry z dysku i zapisu gry nie pomaga, osiagniecja (trofea) zostają.
     
  8. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A stworzenie nowego profilu i odpalenie na nim gry nie pomoże?
     
  9. smok123

    smok123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmmmm to jest jakaś myśl :) którą wykorzystam jeśli nic już mi nie zostanie
     
  10. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    334
    Polubienia:
    990
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    Jest to rozwiązanie, ale mija się z celem, tworzyć kolejny profil? Nie ma naprawdę innego rozwiązania?
     
  11. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie masz tego samego problemu. Autor mówi o postępie w grze, nie o osiągnięciach. Jak już odblokujesz jedno, to zostaje. Można wykasować tylko gry, w których masz 0 gs. Postęp prawdopodobnie usuniesz poprzez skasowanie odpowiedniego save'a na dysku.
     
  12. smok123

    smok123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ciesiel91, od niedawna mam konsolę, możesz mi powiedzieć jak wykasować save'a ? a no i dzięki za odpowiedzi :) Szczerze przyznam sie że nie widziałem tego nigdzie na dysku
    Dzięki wszystkim, jednak założyłem nowe konto i na nim dogram do momentu aż wyrównam na obu kontach postęp i osiągnięcia Nie mniej jednak faktycznie głupio że nie ma możliwości wykasowania osiągnięć w inny sposób jak przez założenie konta. Głupia sprawa skoro posiadając oryginalną grę musze tak kombinować, chyba pójdę po rozum do głowy i zacznę robić sobie "kopie" gier, przynajmniej nie będę sie wkurzał że za to zapłaciłem.
     
  13. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wchodzisz w ustawienia systemu, pamięć. Wybierasz dysk twardy z listy, następnie otwierasz zakładkę gry. Znajdujesz na liście nfs i będziesz miał listę zapisanych stanów gry. Kasujesz odpowiedni i to cała filozofia.
     

Wczytywanie...

Poleć forum