1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Usuwanie przeróbki.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez CrAvErS, Luty 11, 2013.

  1. CrAvErS

    CrAvErS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !
    Czy istnieje jakiś sposób ,aby usunąć przeróbkę ?
    Chciałbym pograć na multiplayer. Konsola nigdy nie była podłączana do internetu.
    Czy po tym będę w 100% pewny ,że nie dostane bana ?
    I czy są jakieś pełne wersje gry na xbox live na multi ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Usuwanie przeróbki.

    Tak udaj sie do serwisu wgraa oryg fw. Gry pelne sa jesli za nie zapłacisz

    wysłano z xbox 360 RGH LINUX.
     
  4. Felmyst

    Felmyst Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    115
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: Usuwanie przeróbki.

    I można się pozbyć w ten sposób RGH?

    Wysłane z mojego Pegazusa za pomocą Tapatalk 2.
     
  5. dragon12

    dragon12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2013
    Posty:
    63
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Przeróbka rgh polega na montażu chipu do konsoli. Pewnie trzeba wymontować. Wgranie oryginalnego firmware w przypadku rgh nic nie da. Szczegóły pytaj u serwisantów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum