1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Usuwanie ścieżki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kodzir, Marzec 28, 2014.

  1. kodzir

    kodzir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    Witam, mam taki problem, że nie mogę usunąć ścieżki z RGH jest napisane : Usuwane dane gry Proszę czekać na zakończenie oeracji i tak z 10 min sie robi i nic nie moge usunąć.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. kodzir

    kodzir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    Wyczyściłem Cache, usunąłem 1 ścieżkę, 2 już się nie dało, wyczyściłem jeszcze raz Cache i tamta usunięta wróciła z powrotem :(
    Przypuszczam że muszę zrobić reinstal, ale wole się za to nie brać bo jeszcze cos zepsuje i tyle będzie, trudno muszę zostawić te ścieżki tak jak są.
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Uwierz mi, że nie da się popsuć konsoli przez reinstall FSD :) (No może się da, ale trzeba być niezłym newbie)
    Co to za filozofia. W tym poradniku co wysłałem ci link masz wszystko wytłumaczone.
    Ściągasz paczkę, kopiujesz na pena, FSD rusza z pena, następnie z dysku wywalasz stary folder a kopiujesz nowy z paczki. Na koniec restart konsoli i już.
     
  6. kodzir

    kodzir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    JA mam polskiego FSD a tamten jest zapewne angielski, po za tym jakieś wirusy mi w tej paczce wykrywa.
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zmień antywira. Paczuszka czysta :) Jak chcesz mieć po polsku to wystarczy, że ściągniesz stąd spolszczenie i wgrasz do FSD\Skins.
    Powiem ci tak, nie chcesz to nie rób.. ja staram się pomóc. Mniej więcej masz wytłumaczone - dasz sobie radę.

    PS. Ewentualnie spróbuj usunąć folder "Data" z folderu FSD ale nie jestem pewny czy przyniesie to dobre rezultaty.
     
    1 osoba to lubi.
  8. kodzir

    kodzir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    Rozumiem, że chcesz pomóc i to się ceni. :)
    Wyłacze AVG i spróbuje to zrobić :)
     
  9. kodzir

    kodzir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    Wracając do tematu chciałem zrobic reinstal i cos sie zepsulo wgralem wszystko jak trzeba i teraz jak wlaczam konsole to wyskakuje czarny ekran i komunikat no valid skins found ;( O co chodzi
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie znalazł działającej skóry.
    Usuń z menageta plików wadliwą skórę, powinno ruszyć. Ewentualnie usuń cały folder z FSD i wrzuć świeżego.

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  11. kodzir

    kodzir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    Zrobiłem format HDD wgrałem FSD na nowo i śmiga :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum