1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Usuwanie z płyty? Proszę o pomoc

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez c4rtel, Grudzień 21, 2010.

  1. c4rtel

    c4rtel Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Nagrałem sobie grę na verbatima, lecz na moim x'x coś nie działa. I na płytce napisane jest że płyta jest DVD+DL (RW). Jak pamiętam to płyty RW da się czyścić. Czy ma to rację bytu i tutaj? Proszę o POMOC!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    nie da sie wyczyscic takiej plyty
    to jest dvd + r dl a te rw u dolu niema nic do rzeczy
    plyta do kosza
     
  4. c4rtel

    c4rtel Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No kur**, to po ch... mi powiedziałeś że plik jest ok, a nie działa. Nabijacz postów i oszust...
     
  5. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    poprostu zle nagrales mistrzu, podlales log w ostatnim temacie odpowiedzialem ci na pytanie, ale kij wie jaka masz wersje firmware napedu moze dlatego nie chce dzialac ale tego nie byles laskawy podac wiec powodzenia
     
  6. c4rtel

    c4rtel Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagrywałem już z 3 gry ( Gta, fifa oraz assasin) i jakoś teraz robiłem jak wcześniej i wszystko działało, a teraz DUUPA. Gra, która aktualnie nie działa to NBA 2k11. Może mi ktoś jakoś to wyjaśnić?
     
  7. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    I po co tyle nerwów. Może wystarczy przerobić do odpowiedniego wave i wszystko będzie hulało... [pod warunkiem że wiesz jakiego masz Ixtrema i do jakiego wave będziesz musiał przerobić obraz]
     
  8. c4rtel

    c4rtel Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No właśnie niestety nie wiem :/

    Mógłbyś mi powiedzieć, jak to sprawdzić lub też zmienić tego wave?
     
  9. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Pobierz program "360WavesPatcher" tym będziesz Sobie przerabiał obraz gry(ISO) do dowolnego wave. Obsługa jest dziecinnie prosta.
    Szkoda że nie napisałeś kiedy miałeś przerabianą konsole,wtedy +/- byś mógł trafić

    Ale patrząc na tytuły które podałeś to ja bym zmieniał obraz na 2wave
     
  10. c4rtel

    c4rtel Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tylko od nowa będę musiał nagrywać, czyli kolejne 6 zł w tył jestem :/
     
  11. c4rtel

    c4rtel Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Konsola była kupowana. Dowiedziałem się że była ona przerabiana w lutym/marcu tego roku.
     
  12. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    No niestety innego wyjścia nie masz. Daj konsole żeby wgrali Tobie LT+ i nie będziesz musiał bawić się w patchowanie obrazów
     
Wczytywanie...

Poleć forum