1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Uszkodzone GPU ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez marcin1821, Październik 5, 2013.

  1. marcin1821

    marcin1821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam, otóż mam taki problem z BF4 występują artefakty u mnie różne czarne paski na texxtruach itd... Napisał bym to w dziale gry lecz nikt z moich znajomych tego problemu nie ma więc wydaje mi się że to GPU (RRoD .. comming ? ) , nigdzie nie znalazłem też nic na internecie żeby ktoś jeszcze miał taki problem jak, w GTA V takiego problemu nie mam. Czy to może być GPU czy to jednak uroki bety skoro w innych grach tak nie mam ..? Mam Arcade z Lt 3.0 i Jasphierem 2.0 BF4 jest dosyć wymagającą grą wiec może już GPU w mojej konsoli nie daje rady ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Robur21

    Robur21 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2012
    Posty:
    61
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Świecie
    CZŁOWIEKU to przecież BETA - u jednego będą paski u drugiego nie będzie się wcale wczytywać gra u innego nie będzie dźwięku albo będzie znikać broń - nie martw się - zapewne to po prostu błąd w kodzie który akurat w twojej konsoli uniemożliwia gre
     
  4. marcin1821

    marcin1821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wiem, że to beta ale się przesuszyłem tego że to może być GPU w grach tego typu problemy zazwyczaj występują u większej ilości osób o ile nie są spowodowane sprzętem.. Nikt z moich znajomych nie miał takiego problemu nigdzie tęż nie znalazłem podobnego problemu na internecie (nwm może źle szukam...)
     
  5. desupl

    desupl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    72
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Na slimie mam to samo - to wina gry a nie konsoli :)

    BF 3, GTA 5 - jak i inne gry chodzą normalnie
     
  6. marcin1821

    marcin1821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ahhh to dobrze, że wina gry ;D cóż trzeba czekać do premiery
     
Wczytywanie...

Poleć forum