1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Uszkodzony Liteon V3 przy próbie przeróbki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez piko37, Październik 25, 2010.

  1. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Witam. Jak w temacie. Trafił do mnie Liteon 93450c po próbie przeróbki. Mianowicie chodzi o to ze jest wyrwana ścieżka zaznaczona na zdjęciu http://zapodaj.net/c4cea5c7e3dc.jpg.html

    czerwonym kolorem i niema możliwości jej połączenia. Wie ktoś gdzie w innym miejscu można połączyć tą ścieżkę? ma może ktoś schemat PCB tego napędu? Z góry dziękuję za odpowiedzi i chęć pomocy:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. noname

    noname Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a kabelkiem z cyną nie połączysz?
     
  4. emanio1

    emanio1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zamość
    jestem tego samego ciekaw co kolega wyzej:) lutownica w lape i jazda!;>
     
  5. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    O tym to ja wiem ale mój "poprzednik" próbował już to zrobić i wyrył wszytko do czego można było się przylutować. Używał chyba lutownicy do lutowania rynien:) Klucz już odczytany a napęd poklejony. Poradziłem sobie ale dzięki za chęć pomocy:)
     
  6. deploytbb

    deploytbb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tak robią partacze :)
    przy takiej masakrze teksańską piłą mechaniczną
    od razu można zapomnieć o gwarancji


    [​IMG]
     
  8. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec

    Nie no aż takiej patologii to nie miałem okazji naprawiać na szczęście. To chyba robił koleś oderwany od młotka i przecinaka:)
     
  9. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    to fotka z xboxhackers :D
    czyli naprawa i obejście uszkodzonego pinu 101
    link był podany powyżej... :)
     
  10. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Przeglądałem ten wątek który podałeś. Porażka co ludzie potrafią narobić:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum