1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Uszkodzony moduł RF ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez krzysiekao14, Wrzesień 12, 2012.

  1. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Witam ostatnio przy sprawdzaniu konsoli u znajomego jak chciałem zsynchronizować bezprzewodowego pada z konsolą, to migały na nim wszystkie 4 części wokół loga Xboksa, baterie raczej były dobre. Jak podłączyłem pada na kablu to działał, czym to może być spowodowane ?. Czy można np. wymienić moduł RF i czy jest to trudne ?. Oczywiście ja się za to brać nie będę, co by nie uszkodzić konsoli. Proszę o odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    okey no ale w czym jest problem bo nie łapie ? Pad na kablu działa czyli OK. Wciskasz guzik synch. i latają zielone diody więc też jest ok ?
    nie napisałeś czy pad da się synchronizuje czy nie....
     
  4. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Ten bezprzewodowy się nie synchronizuje, a ten na kablu tak.
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    no to najszybciej moduł RF, a sprawdzałeś czy jakiś inny pad też się nie synchronizuje. Może wina pada.
     
  6. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Konsola fat czy slim?

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    A co to za roznica???

    Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    FAT, niestety mam tylko jednego kolegę z Xboksem, więc trudno będzie to sprawdzić. Tak na wszelki wypadek zamówiłem nowy moduł RF.
     
  9. wierzba1001

    wierzba1001 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żary/Kołobrzeg
    gdzie mozna zamowic modul do konoli slim ??
     
  10. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    a pozwolisz żę się spytam
    Jak ty synchronizujesz pada ? Wciskasz ten mały guziczek z przodu na padzie i ten mały guziczek na panelu przednim xbox'a ?

    [​IMG]
    [​IMG]
    ?????
     
Wczytywanie...

Poleć forum