1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Uszkodzony naped

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez mateusz232, Luty 6, 2009.

  1. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeśli napęd jest uszkodzony (ścieżki poszły nie da się zczytac nic z niego) Mozna jakoś podczepić inny napęd ? skądś indziej ściągnąć klucz i bios czy co tam jest ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
    Klucz napędu tylko możesz sczytać z dvdromu innego sposobu nie ma. Jeżeli go nie posiadasz a wstawisz inny napęd to konsola po prostu nie będzie czytać gier.
     
  4. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jak by wysłać przez allegro aukcja z tym 3rrodem za 200zł do naprawy do Microsoftu zajmą się tym ?
     
  5. pawelkrak

    pawelkrak V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków/Wieliczka
    pewnie i by byla szansa z tego wyjsc. musialbys miec drugi tam sam naped identyczny i zeby jakis dobry elektronik przelutował pamięć FLASH ew. sprobowal naprawić to co tam Ci sie popalilo. Inaczej dupa zbita
     
  6. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    z elektrykiem nie ma problemu tylko która w napędzie to ta pamięć ?
     
  7. pawelkrak

    pawelkrak V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków/Wieliczka
    elektryk to chyba nie bardzo, tu potrzebny jest ELEKTRONIK ;)

    co do pamieci to trzeba poszukac w specyfikacji danego napedu , z reguly jest to kostka kwadratowa z duża iloscia nóżek.
     
  8. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Ejej , a pomysleliscie ze ten układ tez moze być spalony ?
     
  9. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mhmm o tym nie pomyślałem :p

    Chce coś kupić taniej bo hajsu na konsole nie mam ;/ a mam już w domu pada i około 300-350zł hajsu ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum