1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Uszkodzony profil przy nadaniu XUID.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kwachu11, Wrzesień 30, 2012.

  1. kwachu11

    kwachu11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rybnik
    Witam. Mam RGH i próbuje wgrać avatary do mojego profilu. Wiem, że najpierw musze nadac XUID mojemu profilowi offline i z tym mam problem. Robie wszystko według poradnika http://xboxforum.pl/homebrew-156/tut-wgrywanie-ubranek-dla-avatara-48559/ i za każdym razem jak wgrywam już profil na konsolę to pisze że profil jest uszkodzony :culpability: Słyszałem że można taki profil naprawić programem HORIZON, nie wiem jak to zrobic. Chciałbym się dowiedzić jak naprawić taki profilu programem Horizon lub jakimś innym. Prosze o odpowiedz :)
    Z góry dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kwachu11

    kwachu11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rybnik
  4. m1si0

    m1si0 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Starachowice, Poland
    1 osoba to lubi.
  5. kwachu11

    kwachu11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rybnik
    Dzieki wielkie! Juz dziala :)
     
  6. m1si0

    m1si0 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Starachowice, Poland
    a props - poradziłeś sobie jakoś z komunikatami live (np. aktualizacja gry, błąd połączenia itp) ??
     
  7. kwachu11

    kwachu11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rybnik
    jeszcze nie miałem takiego czegoś. Tylko jak sie loguje to jest błąd połączenia i daje OK i jest ok. Jak bedzie jakaś aktualizacja to zrobie sobie nowy kernel i chyba bedzie po problemie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum