1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Uszkodzony profil

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Luksor, Marzec 20, 2010.

  1. Luksor

    Luksor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Mam pewien problem a mianowicie gdy przegladam moje osiagniecia w grze Ninja Gajden 2 to nie wyswietla mi wiekszosc ikon achievementow. Malo tego gdy przejze te osiagniecia to pozniej w glownym menu nie mam wyswietlonego awatara i pokazuje mi ze nie mam zadnych osiagniec, profil jest wyswietlany jako uszkodzony. Po wylogowaniu i ponownym wlaczeniu profilu wszystko jest w porzadku, chyba ze znowu wlacze achievy z NG2. Prosze wytlumaczcie mi co sie dzieje z konsola, czy moge to jakos naprawic i dlaczego mam ten problem po wlaczeniu osiagniec tylko z tej gry z reszty gier jest wszystko w porzadku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Jeżeli gra jest piracka to możliwe, że jest źle nagrana lub jest coś nie tak z plikami w tej grze.
     
  4. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    próbowałeś reinstalować Dasha? Spróbuj sćiągnąć najnowszego i zainstalować... Jeśli to nic nie da. Daj znać
     
  5. Luksor

    Luksor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gra jest oryginalna, konsola nieprzerobiona. Co do dasha to rozumiem ze mam poprostu podlaczyc konsole do internetu i sciagnac najnowsza aktualizacje? (nigdy nie podlaczalem konsoli do netu)
     
  6. Krav

    Krav Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sko
  7. matheok

    matheok Banned

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a nie masz przypadkiem bana?
     
  8. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    przeciez jakby mial bana to co by przeszkadzalo mu wyswietlac achivy? i tylko w tej jednej grze mu sie zacina dash wiec pytanie conajmniej dziwne...
     
  9. Luksor

    Luksor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pojawia sie teraz kolejny problem. Probowalem sciagnac ta aktualizacje z xbox.com i zainstalowac ja najpierw przez plyte pozniej przez pendrive. I za kazdym razem nic. Wiem ze na xbox.com jest instrukcja ale najwyrazniej jestem na nia zbyt tepy. Pomozcie i powiedzcie jak ja zaintstalowac sprawnie i bez szkod na konsoli.
     
  10. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Usuń profil z HDD i go odzyskaj(jak bedziesz usuwał daj usuń -tylko profil . Bo jak dasz usuń profil i elementy to skasujesz sobie save z gier
     
  11. Luksor

    Luksor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy odzyskam takze wszystkie osiagniecia? I czy do odzyskania konta jest koniecznosc podlaczenia sie do internetu?
     
  12. HeLLBoY!

    HeLLBoY! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wisbech UK
    Tak wymagany jest internet do odzyskania konta. Co do osiągnięć jak najbardziej wszystkie powrócą.
     
  13. polop15

    polop15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    A jak w tym celu podłącze x'a z LT to dostaną bana?
    Pozdr.
     
  14. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    możesz dostać bana, ale nie koniecznie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum