1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Utracono połączenie z sesja ze względu na nieznany błąd sieci" Gta V

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pablitoo_, Grudzień 15, 2013.

  1. Pablitoo_

    Pablitoo_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kozienice
    Witam,

    Kilka dni temu wszedlem w posiadanie konsoli xbox 360 z grami fifa 14 i gta v. Z fifą online nie ma żadnych problemów, ale z gta niestety tak :-( Przy próbie dołączenia do misji lub akcji wyskakuje w/w komunikat i nie mam pomysłu co zrobić - wujek google też nie pomaga.. Może znajdzie się tu dobra dusza, która zna rozwiązanie?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak masz podpiętą konsole pod neta ? Przez router/komputer ? Jak tak to podłącz bezpośrednio pod modem.
     
  4. Pablitoo_

    Pablitoo_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kozienice
    Pod router kablem ethernet. Router to mv410 od orange
     
  5. PatryksQ

    PatryksQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam to samo tylko, że u mnie śmiga na wifi
     
  6. piotras72

    piotras72 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam problem z prędkością przesyłu z kompa na xbox idzie mi 10mBps na na you tube widziałm gościowi gra sciągneła się w 3 minuty 8gb używam program FlashFXP.
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak 10mb/s to masz normalną prędkość, problem byłby jakbyś miał 1-2mb/s.
    To może podaj link do tego filmu to zobaczymy...
     
  8. Pablitoo_

    Pablitoo_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kozienice
    Przepraszam bardzo, co to za OT w moim temacie?!

    PS. Problem zaczyna się rozwiązywać... Błąd pokazuje się po długiej grze, jednak wolałbym żeby go w ogóle nie było..
     
    1 osoba to lubi.
  9. Pablitoo_

    Pablitoo_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kozienice
    Naprawdę nikt nie ma pomysłu co tu zrobić? To mnie irytuje - gram DM, moja drużyna ze mną na czele wygrywa, a tu suprajs - wyskakuje ten błąd :/ Rzadko, bo rzadko, ale to naprawdę denerwujące

    Pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum