1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Utrata save-ów i osiągnieć

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Tomborex, Marzec 4, 2010.

  1. Tomborex

    Tomborex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taką sprawę. Ostatnio wyskoczył mi błąd E74, konsole wysłałem i po 8 dniach dostałem z powrotem. Jednak jak chce odpalić gra odpala się ona z płyty a nie z dysku. Jak chce odpalić z dysku to pojawia się napis, że jest to nowa konsola i trzeba usunąć grę i jeszcze raz zainstalować grę żeby odpalić z dysku. Pytanie moje jest takie: Jak usunę grę to czy stracę też savy i achivy??
    Ps. z płyt gry strasznie głośną chodzą wiec musze z dysku grać.
    Ps2. ciekawe czy wymienili mi w serwisie M$ płytę czy całą konsole, może wiecie jak to sprawdzić
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Patrolek PL

    Patrolek PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    422
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    W-wa
    Jak usuniesz gre to nie stracisz save i achievementów.
    A nie pamiętasz jak była twoja konsola? Nie miała charakterystycznych zadrapań?
     
  4. Tomborex

    Tomborex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hehe no ja drapałem jej, raczej dbałem o nią. Musze seriale porównać może coś to wytłumaczt
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    W serwisie wymieniaja wszystko poza obudowa. wiec trzeba jeszcze raz zainstalowav gry/ sciagnac dodatki. Po serwisie czesto nr na obudowie nie pokrywa sie z tym w dashu.
     
  6. voldermort

    voldermort Banned

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tam gdzie mnie nie znajdziesz...
    Hmm a może ci podmienili konsolę?
     
  7. Tomborex

    Tomborex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na pewno napęd jest wymieniony bo głośniej chodzi, tylko jest pytanie czy dali nowy czy z odzysku :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum