1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

utworzenie konta live

Temat na forum 'Xbox Live' rozpoczęty przez gb2111, Wrzesień 13, 2014.

  1. gb2111

    gb2111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2014
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam.
    mam xb z przerobka i chcialbym miec u siebie konto, ktore bylo zarejejstrowane w live. czy ktos bylcby tak mily i mogl zalozyc u siebie takie konto/profil i wyslac mi plik przegrany na dysk np. przy pomocy usb i horizon?

    z gory dziekuje. info w razie czego na prv.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak chcesz uzywac konta zaloguj sie i sam załóż. Zadna różnica
     
  4. gb2111

    gb2111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2014
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hej. dzieki za odpowiedz.
    mam xboxa z przeróbka i nie moge sie logowac. stad ta prosba.
    pozdr.
     
  5. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    To po co konto xbl skoro nie możesz się logować? Jaka przeróbka?
     
  6. gb2111

    gb2111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2014
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    przerobka rgh, konto silver jest potrzebne mi do jednej gry.
    jak kupilem konsole juz z rgh to bylo jakies stare konto silver sprzed przerobki i nie potrzebnie skasowalem...

    pozdr.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Ale do jakiej gry potrzebujesz?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wlacz fakelive, konto ci nic nie da.
     
  9. gb2111

    gb2111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2014
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    chcialem pograc w destiny. ewentualnie sprobowac w titanfall. na dziendobry prosi mnie o konto z live. nie ma innej opcji w grze.

    pozdr.
     
  10. gb2111

    gb2111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2014
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To konto ci nic nie da. Te gry mają wymagany dostęp do xbox live. Nie są ns rgh
     
  12. gb2111

    gb2111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2014
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak sobie pomyslalem, ze przeciez jest opcja fakelive w konsolach z perzeóbką rgh. gdyby sie jednak ktoś zlitował, i wysłal mi takie konto, to zobaczyłbym, czy uda się uruchomić korzystając z tego parametru.

    pozdr.
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie uda. Ponieważ nie połączysz sie z serwerem gry . Skonczy juz
     
  14. gb2111

    gb2111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2014
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    faktycznie moge jednak sprobowac z fakelive. czy ktos sie zlituje?
     
  15. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    No a po co masz próbować jak to nic Ci nie da. To są gry przez Xbox Live wiec nie wiem co Ty chcesz zdziałać.

    Wysłane z telefonu
     
  16. gb2111

    gb2111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2014
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    titanfall tak, ale destiny ma single player.
    please.
     
  17. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    No tak ale w destiny i tak trzeba się zalogować na serwer Xbox live aby zagrać wiec nic z tego nie będzie

    Wysłane z telefonu
     
  18. pawel188

    pawel188 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2014
    Posty:
    72
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Z domu:D
    bez xbl nie zagrasz szkoda czasu marnowac:D
     
Wczytywanie...

Poleć forum