1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

!!!uwaga na hamow!!!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez ERR64, Luty 1, 2009.

  1. ERR64

    ERR64 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na poczatku witam wszystkich maniakow:)chcialbym sie podzielic z wszystkimi swoimi doswiadczeniami!otoz padla mi konsola pare dni temu (przestal czytac plyty,nawet audio)wiec rozpoczalem akcje reanimacyjną :) odzwiozlem konsole do naprawy i czekalem na telefon od pana który mial rozwiazac problem!dodam ze konsole zflashowalem jakies 1,5 roku temu(wymiana czytnika gdyz xbox byl z anglii i nie dalo sie przerobic oryginalnego)!jestem z Krakowa i moj wybor padl na wszystkim miejscowym dobrz znany punkt przy ul. Wadowickiej.Tym razem cos mnie podkusilo i nie udalem sie tam z problemem tylko znalazlem innych ludzi zajmujacych sie ta dziedzina. meczyly mnie watpliwosci co do nowego serwisu ale postanowilem zaryzykowac!niedawno otrzymalem telefon od pana serwisanta.I teraz najlepsze-to co uslyszalem wola o pomste do nieba!!pierwsze pytanie bylo czy ktos juz cos grzebal w xboxie.Wiedzialem juz co za chwile uslysze ale nie do konca.Okazalo sie ze naped jest czarny w srodku(od brudu) i napewno nie byl wymieniony 1,5 roku temu)co lepsze nie da rady odczytac kodu ze starego napedu bo ma tak namieszane w pamieci.plytki ze starym firmware oczywiscie nie dostalem i jest teraz niezly klops!dodam ze na czytniku sa jakies dziwne naklejki("u mnie dziala a u ciebie nie")skur.... wsadzili mi do xboxa jakis stary naped za ktory zaplacilem 400zl!.teraz jest lipa ale pan powiedzial ze jeszcze powalczy z nim tylko potrzebuje troche wiecej czasu(wielkia piona dla niego za informacje i checi)jaki wniosek z tego??dla wszystkich z Krakowa: OMIJAJCIE TYCH WAŁKARZY I ICH NORE SZEROKIM ŁUKIEM!!!!jak moj xbox wreszcie do mnie powroci to napisze blizsze informacje na temat nowego serwisu dla tych ktorym padl xbox i szukaja kogos kto go ożywi bo lokal przy Wadowickiej to PORAŻKA!!!HWD dla nich i tyle!
    Nie jestem z jakiejs konkurencyjne firmy i nie wypisuje glupot tylko pisze jak jest!!a jak ktos sie przekonac na wlasnym xboxie to prosze bardzo :)

    Pozdro dla wszystkich graczy:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. chomik01

    chomik01 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    legnica
    No to ładnie jabym donihc poszedł i bym sie srał do napęd i tak bym im nawrzucał ze by mi oddali napęd albo siano + zwłoke ;p seryjnie a jakby nie odali to bym im szyby w sklepie powybijał żeby miali na co te moje 400 zl stracic ;p
     
  4. S_X

    S_X Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ERR64 a moze to w tym nowym serwisie z ciebie jaja robia ??? zebys wiecej kasy dal za naprawe ??? nie pomyslales w ta strone. Tu nagle sie nie da a za 2 tygodnie zadzwoni "jest udalo sie" i 500 zl do zaplaty :) Polak do wszystkiego jest zdolny zeby ******* 2 polaka
     
  5. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dobrze wiedzieć :D
     
  6. S3Bols

    S3Bols Guest

    wydaje mi się to na wkręt. Pierwsze słysze o wsadzeniu jakiegoś tam napędu no name.
     
  7. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    napisz wprost chy chodzi o sklep znajdujacy sie w budynku ELBUD czy jakos tak////
     
  8. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    1,5 roku temu nie było potrzeby wymiany napedu w klocku . Wystarczył zwykły flash . Jak 1,5 roku temu to pewnie masz jakiegoś hitka albo szajsunga . Zwykły flash wystarca . Po drugie skoro naped nie czytał ci plyt do jakiegos czasu , to w pamieci wszystko musiało byc good . Inaczej nie czytało by w ogole plyt .
     
  9. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    co do krakowa to ja osobiscie moge smialo polecic kolesi z zielonego namiotu na gieldzie na balicach...glowny namiot maja zawsze zaraz przy wejsciu na HALE.chyba 2 namiot po prawej ...od 10 lat zawsze u nich sie zaopatrywalem we wszystko i zawsze bylem zadowolony..( dotyczy..ps one..ps2..dreamcasta..xboxa 1 i xboxa 2) .no chyba ze mialem tylko farta z tymi konsolami:p
     
  10. ERR64

    ERR64 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak dokladnie chodzi o ten sklep przy Elbudzie. czekalem wtedy na xboxa jakies 2 miesiace a mial byc tydzien!pozatym niedawno jak bylem tam sie pytac ile kosztuje flash to pani mi powiedziala ze 300zl!!wiec fakty mowia same za siebie!!nie dam im juz zarobic ani zlotowki!poza tym xboxa moge odebrac w kazdej chwili i pan z serwisu powiedzial ze jak chce to moze mi pokazac co jest w srodku jak nie wierze!!!poza tym nie jestem frajerem i nie dalbym nikomu 500zl za naprawe bo nowy klocek kosztuje 550zl!wiem jedno zaplacilem za wymiane napedu i niemozliwe zeby tak wygladal po 1,5roku!!skoro nie bylo potrzeby wymiany napedu a ja za taka usluge zaplacilem to wg mnie fakty mowia same za siebie!!zrobili mnie w h....!!poza tym xbox nie byl uzywany przez jakis rok wiec tymbardziej nie moglby sie tak zabrudzic!!ja wiem jedno WYJEBALI MNIE!niech ktos mi wyjasni dlaczego xbox nie chce oddac kodu z napedu??wiecie co zaraz tam zadzwonie i powiem gociowi zeby zrobil fotki to wystawie na forum zeby nie byc goloslowny!!poza tym nie mam napedu no name tylko jakis inny!!!
    POZDRO
     
  11. kotiv

    kotiv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no i świetnie że was walą na kasę :):)trzeba było nie przerabiać ,teraz bedziesz miał złom ! ja sobie kupiłem oryginalesy i pykam na live i nigdy nie miałem problemu ,poprzednią wersje bez hdmi dałem bratu i gra do dzisiaj ,niema roodów i innych niespodzianek bo nie jest przerabiona u KOWALI
     
  12. x-ziomek

    x-ziomek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    400zł za nowy napęd jak xbox kosztuje 500 ? ten koles to idiota nie słuchajcie go : P
     
  13. ERR64

    ERR64 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiesz co kotiv wez sie rozpedz i pierd.... glowa o sciane!!jak jestes frajerem co chce placic za oryginaly to droga wolna!!ja nie gram na live a kase za oryginaly wole przeznaczyc na przyjemniejsze rzeczy!!powiem ci jedno H.W.D. dla ciebie!!
    poza tym idioto przerobka polega na zmianie firmware i nie wplywa to na zywotnosc konsoli!!
     
  14. ERR64

    ERR64 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Matole tyle mnie skasowali za rzekoma wymiane napedu!!wez sie nie odzywaj bo straszny matoł jest z ciebie!czytaj frajerze ze zrozumienie!!
     
  15. manfred

    manfred Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spokojniej może, co? Przyjęliśmy do wiadomości, że ten pseudoserwis to naciągacze. A - orty w topicu są dziś modne?
     
Wczytywanie...

Poleć forum