1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HOT! Uwaga! Rise of the Tomb Raider ma buga, który uniemożliwia przejście gry

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez -=SETH=-, Listopad 24, 2015.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]


    Niestety, nawet w najlepszych i najbardziej dopieszczonych produkcjach trafiają się bugi. Gorzej, jeżeli potrafią one kompletnie zepsuć zabawę. Niestety w nowych przygodach Lary Croft trafiła się jedna z najgorszych możliwych niedoróbek.

    Wspomniany błąd występuje na poziomie "Akropol". NIE należy zapisywać gry albo wychodzić z niej zaraz przed basenem prowadzącym do grobowca w Dolinie Geotermicznej.

    Ze względu na charakter buga - nie dotyka on wszystkich graczy, jednak ci którzy stali się jego ofiarami nie mogą ukończyć przygody. Crystal Dynamics jest już świadome problemu. Twórcy przyznali niestety, że wprowadza on sporo zamieszania do zapisanego stanu gry i choć pracują właśnie nad patchem, to nie będą oni w stanie ingerować w indywidualne save'y graczy. Oznacza to tyle, że osoby które napotkały ten błąd będą zmuszone rozpocząć całą kampanię od zera.

    Czy ktoś z was spotkał się z tym bugiem?

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3284
    Polubienia:
    1880
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Nie, przeszłam bez problemu całą kampanię kilka dni temu. Jedyny problem to taki, że nie mogę zrobić aczka, bo mi się ludki nie pokazują, a nie chce mi się powtarzać całej lokalizacji od nowa :p
     
  4. djtimon89

    djtimon89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    365
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Latający Holender
    Także nie napotkałem na ten bug :p
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    na x360 też nie ma :p
     
  6. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3493
    Polubienia:
    1256
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dlatego ja wole kupować gry w wydaniu goty gdy już są połatane dziury.
     
  7. Ewengard

    Ewengard Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2015
    Posty:
    199
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    A inni nie lubią czekać i kupują od razu :)
     
  8. unname

    unname Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    228
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja niestety tak, nie da się podciągnąć łódki i nic nie mogę zrobić a nie chcę przechodzić gry od nowa :(
     
  9. szuldi

    szuldi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    53
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    W ktorym to jest dokladnie momencie?

    Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7047D przy użyciu Tapatalka
     
  10. Miki1986

    Miki1986 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2015
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Bug o którym tutaj mowa, blokuje możliwość zniszczenia metalowych zapór blokujących drzwi, które trzeba rozwalić strzałami wybuchowymi (zaraz po zebraniu tych strzał po raz pierwszy).
     
  11. unname

    unname Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    228
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    No to mnie dopadł jeszcze inny... I teraz nie wiem co zrobić.
     
  12. Miki1986

    Miki1986 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2015
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    A w którym momencie gry masz ten problem?
     
  13. unname

    unname Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    228
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tam gdzie trzeba podciągać łódkę liną chyba to chyba były katakumby świętych wód.
     
  14. madeleksis

    madeleksis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    Mi się na szczęście to nie zdarzyło, przeszłam gre jednak napotkało mnie coś dziwnego... Zwiedzając świat a dokładnie baze badawczą (jakiś mniejszy obszar), weszłam do budynku po schodach do góry po czym nie mogłam się wrócić. I tkwie tam do teraz. Lara nie schodzi na dół, jedynie dosłownie chodzi w powietrzu, tak jakby tam schodów po prostu nie było :/. Także ostrzegam i obawiam się, że będę musiała zacząć przygodę od nowa.
     
  15. General

    General Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  16. oleja12

    oleja12 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    ostrów
    Ja miałem buga ze w bazie badawczej jak do niej wróciłem zęby poszukać znajdziek to mi się gra zbugowala i nie mogę wyjść ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum