1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Uwalony napęd X360 Arcade Jasper

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mateusz Rajski, Listopad 1, 2011.

  1. Mateusz Rajski

    Mateusz Rajski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam uwalony naped i chcialbym sie mniej wiecej co moglo sie w nim zepsuc.

    Oto przyczyna uwalenia :

    Wysuniecie tacki odlaczenie wtyczki od napedu zasilania wsuniecie napedu recznie i ponowne podlaczenie wtyczki zasilanai do napedu .
    Co moglo sie stać jak to naprawic?
    Napęd to Liteon z 2009 roku
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wlozyles odwrotnie zasilanie. Wersja optymistyczna - padly bezpieczniki lub przepalily sie sciezki, wystarczy polutowac i odczytac klucz. Wersja pesymistyczna - uwalona kosc z pamiecia, jedynie odzysk klucza z plyty glownej.

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  4. Mateusz Rajski

    Mateusz Rajski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mozna to jakos zobaczyc rozkrecajac napęd?

    PS.// naped nie reaguje na otworz/zamknij ani nie odczytuje plyt
     
  5. Mateusz Rajski

    Mateusz Rajski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Albo polećcie mi jakis dobry serwis co mi to zrobi.
     
  6. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    I dlatego nie wyciagam wtyczki tylko wylaczam i wlaczam konsole
     
  7. Mateusz Rajski

    Mateusz Rajski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dodam ze jak naciskam na otwieranie przy konsoli to konsola sie resetuje
     
  8. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    a posiadasz klucz napedu?
     
  9. Mateusz Rajski

    Mateusz Rajski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie ale wiem ze idzie go odzyskac bo pisalem do serwisu w szczecinie i napisl mi ze to bedzie za naprawe tego napedu tak od 50-150 zl opisalem mu ze wtyczke na odwrot wsadzilem
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie ogarniam tego jak mozna odwrotnie wsadzic wtyczke:rolleyes:
     
  11. Mateusz Rajski

    Mateusz Rajski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja tez nie martw sie ... tym bardziej ze mam go od tygodnia dopiero
     
  12. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    jak widać można :) a tyle się pisze żeby dobrze wsadzać wtyczkę:)
     
  13. Mateusz Rajski

    Mateusz Rajski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I wlasnie ja na to trafilem dopiero jak ********
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. mcmoore
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    881
  2. seba_fx
    Odpowiedzi:
    35
    Wyświetleń:
    2197
  3. xXxSqNxXx
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    474
  4. zerthimon
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    1171
  5. reconik
    Odpowiedzi:
    26
    Wyświetleń:
    1850

Poleć forum