1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Uwalony naped?

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez mcmoore, Wrzesień 15, 2012.

  1. mcmoore

    mcmoore Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    daleko
    Witam. Otoz wczoraj po zrobieniu flasha samym lt3.0 bez lt+ nie czytalo mi gier, wiec postanowilem wgrac z lt+. I podczas tego drugiego podejscia jf sie zawiesil i wylaczyl podczas vendor mode w napedzie. Dodam takze ze podczas sczytywania klucza wyskakiwal jakis blad z dummy.bin (mozna bylo podac numerki z kodow kreskowych). Z gory dzieki za pomoc. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Uzupełniać seriala nie trzeba, jeśli chcesz spisujesz z naklejek z pcb oraz z lasera. W dosflash wgraj, lub w JF intro device wyłączyć włączyć wykryje kość, ewentualnie intro device pmt do mpx, liteon erase po skasowaniu i czekaniu 5s na status wyłączyć włączyć wykryje kość. jeśli będzie sie wieszać zmienić pc dac komuś kto ogarnia flash.
     
    1 osoba to lubi.
  4. mcmoore

    mcmoore Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    daleko
  5. klexb

    klexb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    16d4s 401

    Witam
    prosze o pomoc z napedem podczas flashowania zawiesił się komputer , teraz jak tylko włączam napęd to komp łapie od razu zwiechę, w dosflashu status cały czas 80, miałem drugie pcb i podczas fleshowania przy samym końcu też złapał zwiechę w dosflashu to samo czy pcb jest jeszcze do odratowania, nie zakładałem nowego wątku bo temat zblizony, proszę o pomoc
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Tak jest to do odratowania. Wyłącz RAID w biosie.
    Napisz jaki masz napęd ?
     
  7. klexb

    klexb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    napęd 401, a drugi 225
     
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    zbrickowałeś napędy.
    musisz wejść napędami w Vendor Mode zgodnie z tutorialem, najlepiej przez Dosflash.
    Jak wejdzie ci status 0x72 to możesz jeszcze raz wrzucić flash.
     
Wczytywanie...

Poleć forum