1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Uzyskanie internetu poprzez sieć bezprzewodową w laptopie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez mixyr, Czerwiec 19, 2011.

  1. mixyr

    mixyr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    178
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    Siema,
    wiem, że ten temat był już milion razy poruszany, ale jakoś nigdzie nie mogłem znaleźć sedna sprawy.
    A więc jadę do kuzyna na wakacje i biore x'a, oczywiście chcę sobie pykać na multi, więc będę musiał podłączyć x'a po laptopa kablem ethernet i teraz mam pytanie jak to zrobić, laptop ma sieć bezprzewodową i system WINDOWS 7. Teraz moja prośba - moglibyście mi to objaśnić bardzo szczegółowo jak uzyskać net w konsoli? Pozdrawiam i z góry dzięki :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. coldstan10

    coldstan10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Próbowałem tego raz już mi to ktoś to objaśniał ale ni h*** nie chciało działać
     
  4. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Najprościej robisz polaczenie mostkowe z karta sieciowa przewodowa i bezprzewodowa ale upewnij sie ze masz wylaczony firewall firm trzecich bo np eset domyslnie blokuje polaczenia mostkowe
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie wymagany jesli sieciowka w lapku jest 1gbit
     
  7. MrDynamite13

    MrDynamite13 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No najlepiej krosowany. Jeżeli masz kabel z Routera to na pewno jest:)
    Wchodzisz w opcje kart czy połączeń sieciowych i wybierasz. CTRL+zaznaczasz sieć bezprzewodową i wyjście kablowe do Xa. Dajesz na jedno z tych prwym i dajesz mostkuj. Później w Xie trzeba w opcjach ustawić i ***a. Mi tak działa.
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Dla wiekszosci 100mbit sieciowkek nie ma znaczenia czy kros czy nie, a juz 1gbit sieciowka to kazda potrafi sie przestawic, a z routera idzie kabel 1:1
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Można powiedzieć śmiało że kabel z przeplotem to już prehistoria i nie używa się go
     
Wczytywanie...

Poleć forum