1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Uzywanie kodow a archimeventy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez szymonkrzak, Kwiecień 9, 2009.

  1. szymonkrzak

    szymonkrzak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam !

    Mam pytanie odnosnie uzywania kodow w GTA IV , czy po uzyciu takowego nie bedzie mozna juz odblokowywac archimeventow ? tak pisalo na youtube , a uzylem kodu na samochod zeby ogolnie zobaczyc czy dziala , bez savowania,bede mogl dalej odblokowywac ?

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wujek

    wujek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    ostrowiec
    Jeśli nie save'owałeś, to nie ma problemu. Możesz zrobić 100% achiv....
     
  4. BombeR

    BombeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z internetu
    Po użyciu kodów można normalnie robić achievmenty wczytując save z przed użycia cheatów.
     
  5. maciek1422

    maciek1422 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdynia
    UPSS... A ja się dziwiłem że mi Achiwy nie przybywają w GTA IV :)
     
  6. kisiel__94

    kisiel__94 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Z kisielowa
    A ja mam takie pytanie:
    a ja jak bym usunął zapis to achivment by wrócił? czy dalej byłby zablokowany ?
     
  7. kisiel__94

    kisiel__94 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Z kisielowa
    Czy może ktoś mi odpowiedzieć?
     
  8. GrandHustle

    GrandHustle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Imielin (Śląskie)
    ^ ?
    Powinien wrocic, sprawdz, sam chcialbym sie dowiedziec :)
     
  9. szymonkrzak

    szymonkrzak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jaki jest najprostszy sposob zeby sprawdzic czy zapis jest z uzywanymi kodami ?
     
  10. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    w telefonie masz na samym dole opcję cheats.
    co do archimevent'ów to blokują tylko na helikopter, broń, policję, życie (kamizelka itp) i blokują tylko 2 osiągnięcia jedno na zgubienie 4 gwiazdek za 50g chyba i jedno co trzeba przeżyć 5 minut z 6 gwiazdkami, jak te dwa osiągnięcia odblokujesz to już grasz bez obaw.
    chyba że coś przeoczyłem jeszcze ;]

    a i np jak masz 1 zapis z kodami to weź nową grę i przejdź pierwszą misję, kody na level poszukiwań wyższy nie blokuje osiągnięć, dalej to tylko przetrwać :D
     
  11. beier

    beier Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak mam te 2 osiagniecia i mam wpisane na zwiekszenie policji to bede mogl uzyskac 100% gry brakuje mi tylko 3 osiagniecia w singlu 1.wyscigi u brusiego 2. 100% gry i golebie zdobede je bez zadnych problemow???
     
  12. mck82

    mck82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ....Tu i teraz....
    Tak zdobedziesz ,z problemami ale zdobedziesz..
     
  13. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    chyba tak bo o ile pamiętam to kody blokują tylko te 2 osiągnięcia, z resztą jak wpiszesz kod to się wyświetla co zablokowane a jak już odblokowałeś osiągnięcie to będzie już pisać tylko że cheat użyty i tyle.
    musisz mieć

    Cleaned The Mean Streets
    Schwytaj 20 przestępców przez komputer policyjny

    Walk Free
    Zgub 4 gwiazdki Wanted Levelu przez ucieczkę glinom


    sorka pomyliło mi się nie 5 minut na 6 gwiazdek tylko 20 przestępców :)
    jak te dwa będziesz miał to nic nie powinno przeszkodzić w przejściu gry na 100%

    Kody - Artykuł - GTAIV.PL - newsy, artykuły, download, wszystko o GTA4 - a tu masz napisane co blokuje jaki kod
     
  14. beier

    beier Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Te wszystkie mam wiec git dzieki
     
  15. kuba426

    kuba426 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Używanie kodów jest dla placków.
     
  16. Kylar0115

    Kylar0115 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli tylko te osiągnięcia to tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum