1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Używany xbox slim

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Lebek, Marzec 13, 2013.

  1. Lebek

    Lebek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam kupiłem uzywanego xboxa slim i nigdy nie byl podłączany do internetu i mam pytanie czy moge sie tak normalnie połaczyć i zrobic aktualizacje ? oczywiście xbox jest po przerobce lt3.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    możesz
     
    1 osoba to lubi.
  4. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Jeśli ten Xbox nie został wcześniej zbanowany to możęsz. ; )
    Równie dobrze możesz ściągnąć aktualizacje ze strony ms ( google -> xbox system update ) i wgrać na pendriva, którego następnie podłączysz do konsoli.
     
    1 osoba to lubi.
  5. Lebek

    Lebek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dziękuje ładnie :)) a jeszcze tak spytam krótko czy mozna instalowac gry na dysku po przerobce ?
     
  6. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Jak najbardziej. ; )
    Jeśli jednak będziesz chciał zainstalować na dysk 'kopie zapasowe' gier pobranych z wiadomych źródeł, potrzebujesz je nagrać iHASEM. Więcej info na forum, ew. PW do mnie.
     
  7. Lebek

    Lebek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok jak coś bede pisał, dzięki kolego :)
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Do uruchomienia gry z dysku na LT 3.0 musisz włożyć do napędu płytkę z tą grą.
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Jesteś użytkownikiem nie zakładaj tematów w dziale dla świeżaków

     
Wczytywanie...

Poleć forum