1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Vave 4

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mat01, Październik 16, 2009.

  1. mat01

    mat01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2009
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak to z tym jest? Jezeli mam 1.51 to musze zaktualizowac do 1.6? I jak sie poslugiwac tym activate.iso?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    szukaj, zmien nazwe tematu na poprawna.
     
  4. mat01

    mat01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2009
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No przeciez nazwa tematu jest poprawna. Chce sie tylko dowiedziec co zrobic zeby mi dzialaly najnowsze gry
     
  5. lookass

    lookass Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No raczej jest średnio poprawna skoro "fala" po angielsku to 'wave' a nie "vave" tak jak to napisałeś.
     
  6. hypnos

    hypnos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    JO81SX
    Problem jest juz walkowany w innym temacie, wiec zadaj sobie troche trudu i poszukaj. Poza tym tytul Twojego topicu nadal jest bledny - nie ma czegos takiego jak "Vave 4", jak juz to Wave4.
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wave 4 to nie to samo co vave 4
     
  8. mat01

    mat01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2009
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No dobra, a moglby mi ktos odp. na pytania?
     
  9. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    http://xboxforum.pl/showthread.php?t=27224
    tu masz , znaleziony w 3 sekundy
    temat raczej do usunięcia
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. dawidek295
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    467
  2. DiamentWG
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    509
  3. bladekkk
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    436

Poleć forum