1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Vendor mode PROBLEM! Elite 2009 Rok.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez yez, Czerwiec 20, 2014.

  1. yez

    yez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Mam problem wczoraj robiąc Lt udało mi sie wydobyc klucz napedu, po tej operacji chcialem wgrac FW Lt 3.0 naped wszedl w vendor mode nacisnalem write i xbox sie wylaczyl :( JF sie zacial postanowilem zakonczyc proces teraz mojego napedu nie widzi bios co radzicie zrobic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Bylo wielokrotnie pisane... ustaw ten sam port i duś liteon erase...poza tym wepnij kabel av w konsolke to sie nie wylaczy

    Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. yez

    yez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale gdy wlaczam konsole naped nie reaguje wczesniej przesuwal sie laser czy mechanizm od niego
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Bo nie ma w nim fw. Jak wcześniej - daj liteon erase na tym porcie, potem wysłać i włącz i powinno zadziałać.

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Naped udaje trupa bo nie ma softu...rob flash jeszcxe raz z tym ze wczytaj juz klucz i lt do wgrania i zaczynaj od liteon erase

    Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. yez

    yez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli mam zaladowac klucz firmawe i wziac liteon erase wyjac zasilanie i powinien sie polaczyc? i pozniej write i gotowe
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tak
    robisz tak jak w tutorialu zeby uzyskać vendor mode
     
Wczytywanie...

Poleć forum