1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Verbatim DVD+R DL

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Neitan, Wrzesień 27, 2011.

  1. Neitan

    Neitan Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Cz-wa
    Witam, chciałem się poradzić Was dlaczego moja nagrywarka nie potrafi nagrywać na płytki z firmy Verbatim DVD+R DL? Niby wszystko się nagrywa jak należy ale gdy ją wkładam do xboxa 360 w ogóle jej nie widzi. Myślałem, że to wina nagrywarki ale kupiłem za jakieś 3 zł płytę VAKOSS DVD+R DL i nagrałem grę i się normalnie odpaliła w konsoli tylko po dniu grania wysiadła:/ Proszę o pomoc.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jakim programem nagrywasz i jaka predkoscia??
     
  4. Neitan

    Neitan Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Cz-wa
    ImgBurn 2.5.5.0 z prędkością 2,4x
     
  5. RaditZ

    RaditZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobrze nagrywasz tylko najlepiej zmien nagrywarke.
    Podaj narazie firme nagrywarki i ile czasu ja masz
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Albo zaktualizuj fw w nagrywarce wiekszosc producentow udostepnia nowe fw na swoich stronach.
     
  7. Neitan

    Neitan Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Cz-wa
    Za 5 razem klocek w końcu odczytał płytę. Teraz po wyłączeniu go i włączeniu czyta już płytkę za pierwszym razem. Czy jest to spowodowane tym, że napęd jest już zurzyty?
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Zalezy jak sie bedzie zachowywal dalej jesli nic nie bedzie scinal i czytal wszystko to nie w innym przypadu do wymiany:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum