1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Verbatim nie odczytuje gry

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez lilulu22, Marzec 16, 2010.

  1. lilulu22

    lilulu22 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Augustów/Słupsk
    Witam.
    Jak w temacie chciałem pograć sobie dziś w Red Alerta 3 , wszystko przy wypalaniu było ok tak samo jak w abgx360 wszystko zgadzało sie gra w waw2...Po Wypalaniu wkładam do napędu i wyskakuje miele chwile i nagle komunikat o otwarciu napędu...Płyty jak wspomniałem nagrane na Verbatimach na 10 płyt 1 do kosza a druga taki bubel wyskakuje...Napęd z odczytem innych gier nie ma problemu . Wie ktoś może od czego to problem jest i czy płytka do kosza czy da sie uratować ^ ^:whistle:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. livingfear

    livingfear Guest

    napewno masz taki ixtreme ,który czyta taki wave jaki ma gra?
    podczas wypalania nie wyskoczył błąd?
    jaki log z abgx daj mimo wszystko
     
  4. lilulu22

    lilulu22 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Augustów/Słupsk
    Mam 1.6 ... no mam gears of war 2 w waw2 , a np. assassin 2 w waw3 nagrany i śmiga aż miło...Podczas wypalania błędu nie było żadnego , a log'a ci nie dam bo sie wku***łem i gre wywaliłem do kosza , ale wszystko było na zielono jak zawsze żadnych problemów... a gry nie czyta ...
     
  5. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Zle wypalona plytka najprawdopodobniej.
     
  6. lilulu22

    lilulu22 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Augustów/Słupsk
    echh 2/10 werbatimów do kosza to na EMTEC 10/10 wypalam .. te verbatimy to przereklamowany bubel . Tylko żaden bład nie wystąpił przy nagrywaniu ;/
     
  7. msawa

    msawa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jesli to nowa gra a konsola elite to ja mialem taki problem z rezydent evil orginalem tez na mojej konsoli nie chodzil a na starym arcade normalnie do dzis nie wiem w czym zecz bentley ty lepiej napisz co z tym bbc2 od ciebie
     
Wczytywanie...

Poleć forum