1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Verbatim płyta

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sasi0, Luty 28, 2012.

  1. sasi0

    sasi0 Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam pytanie, podczas nagrywania IMG burnie nim doszło do 1% po prostu wyskoczył błąd w nagrywaniu. Pytania moje są takie.

    1. Wiecie może dlaczego na wstępie wyskoczył błąd?
    2. Czy da się na tą płytę Verbatim dograć grę ? Wgrane jest tam około 180 MB.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1.Spróbuj poustawiać opcje z poradnika. http://xboxforum.pl/artykuly-f31/[t...treme-lite-touch-3-0-a-120365.html#post942283
    2.Nie, płyta do kosza.
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Powodów może być dużo... nagrywarka do bani... wadliwa płyta ... ImgBurn dobrze ustawiony?
    Nie do niej nic już nie dograsz.

    No właśnie nagrywarka slim z lapka... Wiadomo jak co niektóre chodzą.
     
  5. sasi0

    sasi0 Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    IMG dobrze ustawiony, nagrywarka chyba dobra od laptopa HP dobrego, kupiony z 3 lata temu nagrywarka Samsunga chyba.

    Nagrało mi 10 gier dobrze, lecz potem zaczeło się coś psuć.

    Nagrywałem REsident Evil 5 podczas weryfikacji w 97% był błąd i grać mogę w tą gre ale tylko z płty, na dysk się nie da zainstalować.
    Później nagrywałem Prototype na około 55% wyskoczył błąd.
     
Wczytywanie...

Poleć forum