1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

verification failed NeedForSpeed ProStreet - pyknie?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez effaron, Sierpień 6, 2009.

  1. effaron

    effaron Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Do końca nie jestem pewny w czym tkwi problem. Ktoś wyjaśni i powie czy ta kopia jest bezpieczna ?

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    nagrana już?
    jak nie to przeleć drugi raz i powinno być ok.
    ew. jakiś zły rip, czy coś, chodź wg abgx.net powinno być ok z tym release'm.
     
  4. effaron

    effaron Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie nagrana.. probowalem juz kilka razy, caly czas to samo..

    wstawka jest na tym forum i to chyba jedyne miejsce gdzie jeszcze są działajace linki do prostreeta.

    any idea ?
     
  5. Azaroth94

    Azaroth94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Sprawdź czy obraz na kompie jest dobry i nagraj....
     
  6. Gierlos

    Gierlos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toruń
    JA miałem problem z Video...
    ale wypakowałem jeszcze raz i odziwo w abgx było już wszycho dobrze.
    Wypakuj jeszcze raz i sprawdź.
    Może pomoże .
     
  7. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    Nagraj i graj bana nie dostaniesz.Jak masz iX1.6 to banana nie dostaniesz ja nigdy nie sprawdzam i hasam na Live jak mogę.Może NFS niema w bazie
     
  8. dawid000

    dawid000 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. effaron

    effaron Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no sprawdzam obraz na kompie przeciez pisalem..

    A archiwum juz usunalem wiec no chance zeby wypakowac drugi raz :)
     
  10. effaron

    effaron Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Gierlos

    Gierlos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toruń
    O Boże! Po co usuwałeś?? :confused: Ja zostawiam gry na dysku w kompie w razie czego ;/

    Z kąd sciągałeś moze sobie sciągne :?
     
  12. dawid000

    dawid000 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    chodzi mu o to ze usunal to z czego rozpakowal iso, a samego iso nie usuwal
    rozpakowywanie drugi raz i tak nic nie da, niema tej wersji w bazie releasow
     
  13. Gierlos

    Gierlos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toruń

    no mówie o tym źle mnie zrozumiałeś :)

    http://x360iso.org/kosz/21893-problem-z-abgx360-fight-night-round-4-a.html
    moj temat tam masz co mi wyszło w abgx360 wypakowałem jeszcze raz i pięknie już :D hmm źle mi sie wypakowało jakos pewnie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum