1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Vga dzwięk Przejścówka Rca jack podłączona pod wejście mikrofonowe

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez auron123, Grudzień 30, 2008.

  1. auron123

    auron123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2008
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żagań
    Czy będzie jakiś problem jak podłącze tą przejściówką
    [​IMG]
    do wejścia mikrofonowego w komputerze to czy otrzymam dźwięk i czy coś może się stać karcie dźwiękowej ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    a po co chcesz podłączać pod mikrofon? chcesz otrzymać dźwięk na kompie? kiedyś coś tak próbowałem zrobić ale nie zdało egzaminu...
     
  4. auron123

    auron123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2008
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żagań
    Heh no trudno bo ja w mieście nie moge kupić tej potrzebnej końcówki aby podłączyć głośniki do x'a
     
  5. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    allegro? :)
     
  6. auron123

    auron123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2008
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żagań
    Na allegro mi konto zablokowali i nikt nie chce mi sprzedać tego badziewia sprzedać ^^
     
  7. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    no to mieszkasz w mieście i nie wiesz gdzie można kupić coś takiego?
     
  8. auron123

    auron123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2008
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żagań
    Miasto pfff chyba raczej tylko z definicji . Żagań to zadupie i w żadnym markecie elektronicznym i komputerowym tego nie ma
     
  9. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Jak to nie zdało egzaminu ? Co wy ludzie dajecie ? Jak sie dobrze podłączy to musi działać tyle ze komputer musi być włączony

    A karcie dzwiekowej w 100% nic sie nie stanie
     
  10. auron123

    auron123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2008
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żagań
    Dziś zobaczymy a komp i tak będzie włączony bo będę gry ściągał .... Jak będzie działać to dzięki temat do zamknięcia ^^
     
  11. Brouli

    Brouli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja tak mam podłączone i że mam 1 monitor nie sprawia mi problemu gra a gdy ktoś chce sie skontaktować np rzez gg odrazu słysze i moge przełączyć:)
     
  12. auron123

    auron123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2008
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żagań
    dzięki chłopaki wszystko działa jak należy
     
Wczytywanie...

Poleć forum