1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

VGA ! help :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RHCP., Czerwiec 3, 2010.

  1. RHCP.

    RHCP. Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kaków / Bieżanów ! :D
    Siemka :)

    Wiem ,ze juz taki temat byl ale nie chcialem starych tematow odgrzebywać i nic nie rozumialem :)


    A wiec pare pytać :) polecii + :)


    1. Czy jak kupie monitor bez wejscia HDMI i taki kabel VGA KABEL XBOX 360 VGA HD AV LCD/CRT XBOX360 GOLD KX1 (1057554642) - Aukcje internetowe Allegro to da sie podlaczyc ? Jak i gdzie .. Fajnie bybylo jakby ktos mi dal instrukcje np w obrazkach :)


    2. Do kaznego monitora LCD da sie podlaczyc x360 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Abarth

    Abarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. RHCP.

    RHCP. Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kaków / Bieżanów ! :D
    Jeszcze jedno .. Nie trzeba tego wsztstkiego jeszcze do pc podpinać ?
     
  5. Abarth

    Abarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Od monitora wychodzi kabel vga który normalnie podłącza się do karty graficznej Pc..no ale jeżeli chcesz monitor tylko dla X360 to łączysz kabel wychodzący z monitora z tym kupionym do X360. Są to kable które mają wejścia więc łączysz je w/w przejściówką. Nic nie trzeba do pc.
     
  6. RHCP.

    RHCP. Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kaków / Bieżanów ! :D
    Ale jak patrz na moj monitor [Acer AL1511] to wychodzacy kabel to tylko zasilacz do monitora . drugiego nie nie da odpiac.
     
  7. Abarth

    Abarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmm to jakim kablem masz poprowadzony obraz do komputera? Musi być, przecież bezprzewodowo nie wyświetla się obraz z komputera :)
     
  8. RHCP.

    RHCP. Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kaków / Bieżanów ! :D


    naisalem ze "drugiegi nie da sie odpiac" :)

    A to jest ten do pc :D
     
  9. Sniko

    Sniko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Siedlce

    coś Ci się chyba pomyliło, to jest normalny kabel a nie z "wejściem", nie trzeba żadnych przejściówek, kupujesz kabel i podłączasz

    co do podłączenia i zdjęć ;] jeśli podłączałeś kiedyś wtyczkę do prądu to myślę że i z tym se poradzisz, nie ma możliwości żebyś coś źle podłączył bo wtyczka Ci nie wejdzie, jeśli chodzi Ci o chinche to poszukaj tematu jak podłączyć x-a do monitora bo tam wszystko jest opisane z obrazkami co zrobić z tymi chinchami
     
  10. RHCP.

    RHCP. Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kaków / Bieżanów ! :D
  11. Abarth

    Abarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    U mnie to wygląda tak:

    http://iv.pl/images/27776216016569355654.jpg

    Kabel od monitora z przejściówką wychodzi i sobie po prostu wisi. Obok jest kabel od X360 który podpinam jak chcę zagarć na konsoli. Mam też 3 kabel wychodzący tylko od karty graficznej. I tak:

    Jak chce mieć obraz na pc podpinam kabel z przejściówką i kabel te nbiały na foto od karty graf.
    Jak chce obraz na konsoli podłączam kabel z pzrejściówką i ten szary od konsoli.

    Nie potrzeba drugiego wejścia.
     
  12. RHCP.

    RHCP. Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kaków / Bieżanów ! :D
    ahaa.. Ok rozumiem juz :) jezeli cos to sie jeszcze wypowiadać :D

    (Ładna ręka) :D:D
     
  13. Abarth

    Abarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na aukcji z tym kabelem są też te chinche biały i czerwony są od Audio. Obok stoi wieża do której mam podłączone te kabelki. Fakt samo VGA nie da ci głosu, potrzeba jeszcze urządzenia wyjściowego jeżeli twój monitor takowych wejść nie ma.
     
  14. Sniko

    Sniko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Siedlce
    Jeśli faktycznie masz kabel "na stałe" to jedyna możliwość podłączenia to właśnie ta jak napisał Abarth wyżej, jednak zastanawia mnie obraz na takim monitorze, będzie bardzo słabej jakości, może to kiepska rada ale może pomyśl o jakimś nowym monitorku, jakąś panoramę 19' pewnie kupisz do 200zl
     
  15. RHCP.

    RHCP. Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kaków / Bieżanów ! :D
    ok Jakby co to napisze ci jescze na priv
     
  16. Abarth

    Abarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam CRT'ka 17' i obraz jest ok. Nie jest to full hd, ale w 1024x768 śmiga, nie ma problemów z ostrością, wszystkie dialogi widać. Generalnie gra się na nim jak w gry na komputerze, podobna jakość. Tragedii nie ma, mi to wystarczy, nawet wolę grać na nim niż w salonie na 32' LCD w HD (mam kabel) - niektóre gry się rozmazują, ja u siebie nie mam problemów.
     
  17. RHCP.

    RHCP. Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kaków / Bieżanów ! :D
    mam zamiar kupic panorame 19 :) szukam okazjii :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum