1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

VGA-Xbox 360 Przejściówka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez voldermort, Marzec 24, 2010.

  1. voldermort

    voldermort Banned

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tam gdzie mnie nie znajdziesz...
    Witam kupiłem kabel VGA i wszystko ok tylko w monitorze mam wejście na tylko 1 VGA i ciągle muszę zmieniać gdy chcę grać na xboxie albo na komputerze

    Jest jakaś przejściówka aby w monitorze były 2 wejśćia VGA?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. voldermort

    voldermort Banned

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tam gdzie mnie nie znajdziesz...
    Pomoże ktoś?
     
  4. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
  5. Baldek

    Baldek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    K-g
    @UP
    Hmm, a nie wystarczył by sam rozgałęziacz VGA ?>
     
  6. bonzo

    bonzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    legnica
    z samym rozdzielaczem mozesz miec problem. ja do swojego monitora mam dwa wejscia. zwykle komputerowe i vga. i nie wiem czemu, ale jak mam obydwa sprzety podlaczone, wylacze kompa odpalam konsolke to nie ma obrazu. musze wyjac wtyczke od kompa i dopiero pojawia sie obraz konsoli. nie daje nic nawet wylaczenie listwy, nie wiem czemu. wiec na rozdzielaczu mozesz miec podobny problem
     
Wczytywanie...

Poleć forum