1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Vga

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Bursztyn1964, Wrzesień 10, 2009.

  1. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Chce kupic Kabel VGA zeby x byl podloczony do monitora a gdzie mam podlaczyc ten kabelek???????
    FOTO:http://img4.imageshack.us/i/prbnec.jpg/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Chodzi ci o ten niebieski VGA? Jak tak to jest dobrze podłączony.
     
  4. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    Musisz wyjąć ten niebieski (Komputer) i wpiąć ten od xboxa :) :D
     
  5. mistrzoo191

    mistrzoo191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K-ce
    Jest jeszcze ważna rzecz, którą powinieneś wiedzieć a mianowicie że końcówka kabla, którą podłączasz do monitora wygląda tak

    Imageshack - obrazms


    Jak sie pewnie domyślasz ten duży idzie do monitora
    ale te dwa w kółku idą pod głośniki/wieże. I nie jestem pewny ale jeżeli nie podepniesz tylch kabli w czerwonym kółku to nie bedzie wogóle głosu . Bynajmniej u mnie tak jest :p

    No a jeżeli Masz możliwość podpięcia to powinno to wyglądać mniej wiecej tak , ewentualnie bardziej estetycznie .

    Imageshack - img2696b


    A gdybyś miał jakieś inne wątpliwości to moge Ci ten kabel pożyczyć :D .
     
  6. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Zakupilem Juz kabelek Na allegro mysle ze do poniedzialku najpozniej dojdzie
     
  7. Trigun

    Trigun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pyskowice
    Ten Kabel który kupiłeś powinien mieć wejście optyczne bez którego nie doświadczysz miodności dźwięku surround :) na pozostałych 2 tylko stereo bodajże ;)
     
  8. Elpresidento

    Elpresidento Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie jest tak jak powiedzieli poprzednicy czyli wyciagasz niebieska wtyczke i wpinasz ta od konsoli. dzwiek musisz podlaczyc albo pod optyczne (zakryte na wtyczce wchodzacej w konsole) jelsi tylko masz urzadzenie (czyt. głośniki lub amplituner) które takowe maja, w przeciwnym razie musisz podłączyć pod cinche które sa blisko wtycznki wchodzacej do monitora. I tu kolejne "ale" bo musisz miec albo glosniki ktore maja wejscie na cinch, albo kupic przesciowke z chincz na jack i miec głośniki ktore maja wejscie na jack'a. ostatecznie to przejsciowke z cinch zenskich na jack zenskie (nie wiem czy cos takiego wogole jest) i wtedy normalnie wpiac glosniki
     

Poleć forum