1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Vga

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez norbert910, Listopad 16, 2011.

  1. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam!
    Chciałbym się zapytać: Jak mam monitor LCD z jednym wejściem d-sub to czy takie coś by mi pomogło uniknąć ciągłego zmieniania kabli z PC na x360?
    XBOX360 / PC VGA SWITCH - ROZGAŁĘŹNIK VGA * * * (1915900596) - Aukcje internetowe Allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    pisze chyba w aukcji ze tak
     
  4. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wiesz, aukcjom nie zawsze można ufać :D
    A jak to z dźwiękiem? Bo tam niby wejścia są (nie rozumiem po co) ale chyba trzeba będzie normalnie podłączyć do głośników przejściówką na mini jack'a.
     
  5. Melvin.FoX

    Melvin.FoX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    @!norbert910 - dzwiek i tak najlepiej polaczyc bezposrednio (wejscie audio jest po to ze ze switcha wychodzisz tym samym kablem do kompa/glosnikow i przy przelaczaniu game/pc switch zmienia zrodlo dzwieku, ktore dalej puszcza), niestety podobnie jak obraz. Nie jestem pewien, ale ja uzywalem podobnego ustrojstwa i byl strata na jakosci (pojawia sie szumienie albo takie jakby mrowienie na ekranie) niestety wiec obawiam sie, ze w tym przypadku moze byc podobnie. Jak juz chcesz czegos podobnego uzywac, to staraj sie znalezc taki, zeby byl dodatkowo zasilany z gniazdka - nastepuje wzmocnienie sygnalu i straty sa mniejsze :C
     

Poleć forum